fbpx

Wereld Psoriasis Dag

Op 29 oktober is het Wereld Psoriasis Dag. Op deze dag vragen wij de aandacht voor alle mensen die leven met de aandoening psoriasis en/of artritis psoriatica. Aandacht die nodig is om de zorg voor psoriasispatiënten te verbeteren en om iedereen te vertellen dat psoriasis niet besmettelijk is. Wereldwijd komt psoriasis voor bij 125 miljoen mensen. In Nederland leven ruim 400.000 mensen met psoriasis.

 U heeft magazine Huidzicht en
de poster ontvangen!!
Wat nu? Kijk op de pagina Poster.

Psoriasispatiënten Nederland doet dit vanuit haar visie: Door de bundeling van meerdere medische disciplines bij de behandeling van elke psoriasispatiënt, welke wordt onderschreven door zorgverzekeraar en behandelaars, ontstaat er een eigen persoonsgerichte behandeling, die er op gericht is dat mensen met psoriasis ten volle 100% kunnen blijven functioneren in de maatschappij en haakt daarbij aan bij de wereldwijde campagnes van de Internationale Federatie van Patiëntenverenigingen voor mensen met psoriasis (IFPA).plaatje WPD tekst

Oproep: deel je verhaal
Heeft psoriasis impact op jouw leven? Deel dan jouw verhaal in een korte bijdrage voor Wereld Psoriasis Dag 2022.
Uit verhalen van patiënten blijkt wat de invloed van psoriasis op het leven is. Zomaar een paar quotes: "Ik ging niet in een rokje of met korte mouwen naar werk, ik was het wel aan het bedekken." "Ik was 24/7 met mijn psoriasis bezig." "Ik was bang dat mensen me zouden afwijzen." "Wat ik het liefste kwijt zou zijn, is de jeuk."
Verhalen die ons raken. Verhalen van schaamte, van dingen niet doen, van de worsteling, van het niet kunnen inpassen van behandelingen. Verhalen die belangrijk zijn om te delen, om te zorgen dat er meer aandacht komt voor de impact van psoriasis op de kwaliteit van leven. En daarom delen we graag jouw verhaal.

Doe jij mee? Vertel ons jouw verhaal! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om jouw verhaal in te kunnen sturen.

 Ga voor de verhalen naar pagina:
Wereld Psoriasis Dag 2022 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube