Skip to main content

Tussen de oren

Het 1e thema van 2021 heeft als onderwerp "Tussen de oren". Hoewel psoriasis een inflammatoire aandoening is die zich uit op de huid of in de gewrichten, heeft de aandoening voor veel mensen een grote impact op de kwaliteit van leven. Hoe ga je om met deze aandoening? En wat als je door psoriasis psychologische klachten gaat ervaren? Hoe zorg je er voor dat je je aandoening kunt accepteren? Kan een goede leefstijl invloed hebben op de psoriasis?

Meer lezen over dit onderwerp kan via onderstaande mogelijkheden:Het ledenmagazine Psoriasis staat in zijn geheel in het teken van dit thema.pn 2021 1 cover In dit magazine  een interview met hoogleraar Andrea Evers over hoe je het beste met angst kunt omgaan. Drie patiëntenverhalen van Joyce, Cindy en Richard over omgaan met de blikken en vragen van anderen. Informatie over slaapproblemen. Een interview met huisarts Tamara de Weijer over het aanpassen van je leefstijl, en nog veel meer. Leden van de PN hebben dit nummer rond 19 maart ontvangen in de brievenbus. Het ledenmagazine is ook voor leden digitaal te lezen. Geen lid, maar eenmalig GRATIS ons ledenmagazine lezen, dat kan: vraag gratis eenmalig het blad Psoriasis aan.

 

App: Happi huid
Een chronische huidaandoening kan iemands leven ingrijpend verstoren. Daarom is aandacht voor psychosociale problemen erg belangrijk. Ze vroegtijdig opsporen kan nu met een app: Happi Huid. Lees meer over de app Happi Huid in dit artikel:

 nikki blog

Blog 5 tips voor druilerige dagen
Niet elke dag is een zonnige dag in het weer of in je hoofd. Lees de blog van Nikki met 5 tips voor druilerige dagen.

 

Interview over omgaan met je psoriasis
Sylvia van BeugenWat is psychodermatologie en waarom is het belangrijk om problemen met het omgaan met je aandoening te bespreken met je arts? Een interview met Sylvia van Beugen is hier te lezen

 

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube