Skip to main content

Aanmelding vragenlijst

U heeft net een vragenljist ingevuld. 

Als laatste stap willen wij u vragen of u open staat voor het vaker krijgen van een vragenlijst. Als u dat zou willen, wilt u dan onderstaand formulier voor ons invullen? Wilt u dat niet, dan kunt u gewoon het formulier overslaan en deze pagina sluiten of simpelweg kiezen voor Nee. 

Wij, dat is Psoriasispatienten Nederland, de vereniging voor psoriasis patienten. 
Met enige (on)regelmaat willen wij onze leden bevragen over hun mening over onderwerpen die van belang zijn voor mensen met uw aandoening. Dat zorgt ervoor dat onze patient partners, die als vertegenwoordigers van de vereniging meedoen in het project, op de hoogte zijn van uw wensen. 
Ook komt het regelmatig voor dat onze artsen een onderzoek starten en daarvoor de input van patienten nodig hebben en dan is het heel fijn om een groep namen te hebben van patienten die hier graag aan mee willen werken. 

Een voorbeeld ziet u bij ons in de specifieke groep hebben opgebouwd onder de naam PsoriPanel
In eerste instantie registeren we je alleen voor ad-hoc vragenlijsten. Zou je ook lid willen worden van het PsoriPanel, lees dan even dat artikel door en volg de relatief eenvoudige instructies in dat artikel. Alvast bedankt. 

 

Note: de velden worden vooringevuld met informatie uit uw profiel (indien u ingelogd bent en PN-lid bent). Als het niet correct is, kunt u het aanpassen.

U geeft zich in dit formulier op voor de mogelijkheid dat Psoriasispatienten Nederland contact met u opneemt voor het invullen van vragenlijsten. Zij hebben daarvoor minimaal uw e-mail adres nodig. 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kies Ja of Nee
Ongeldig nummer
Invalid Input
Ongeldige invoer

* = Verplicht veld

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube