fbpx

Keuzehulp Psoriasis

Hulp nodig bij kiezen van een zorginstelling?

Hebt u psoriasis en hulp nodig bij het kiezen van een zorginstelling die voldoet aan uw wensen? Maak dan gebruik van de keuzehulp Psoriasis. Deze is gemaakt door Patiëntenfederatie Nederland en Psoriasispatiënten Nederland. Bij het kiezen van een zorginstelling spelen verschillende factoren mee die voor iedereen verschillend zijn. Op basis van door u opgegeven belangrijke punten, geeft de keuzehulp een goed advies van drie zorginstellingen. Daarnaast kunt u ook andere zorginstellingen vergelijken.

Voor de keuzehulp wordt informatie vergaard uit verschillende bronnen:

1. Ziekenhuizen en klinieken leveren eens per jaar informatie aan bij Zorginstituut Nederland voor de Openbare Database. De keuzehulp haalt informatie uit deze database. Staan er geen gegevens bij een zorginstelling of kunt u deze niet vinden in de keuzehulp? Dan heeft deze zorginstelling geen (volledige) gegevens aangeleverd. Mogelijk kunt u er toch terecht voor een goede behandeling.

2. Wachttijden van Mediquest. Deze worden maandelijks bijgewerkt.

3. Waarderingen van patiënten op zorgkaartnederland.nl over ziekenhuizen en zelfstandige klinieken. Deze worden dagelijks bijgewerkt.

 

Klik hier voor de keuzehulp.

wegwijzer

Afdrukken E-mailadres