fbpx

Gebruikerservaringen

Psoriasis: een onontkoombaar lot

Uiteraard hebt u als psoriasispatiënt weinig aan het lezen van de resultaten die wij bereikt hebben als u daar voor uzelf niets mee doet. Die kans is er namelijk, als u zich diep in uw hart hebt neergelegd bij wat blijkbaar uw lot is, namelijk: psoriasispatiënt zijn. U hebt, net als wij, waarschijnlijk steeds gehoord dat er weinig of niets aan psoriasis te doen is en dat alle andere beweringen slechts valse hoop bij u kunnen wekken.

Moed

Het kost moeite om een ingewortelde gedachte los te laten en, belangrijker nog, moed om van de geijkte paden af te wijken. Wilt u weten of de door ons bereikte resultaten ook voor u gelden, dan moet u een keuze doen en hoogstwaarschijnlijk komt u dan ook van uw psoriasis af.

Ons belang

Waarom wij aan iedere psoriasispatiënt deze therapie als eerste-keus-behandeling aanraden? Niet omdat wij er enig financieel belang bij hebben! Ons belang is dat we de rest van ons leven met Psorinovo kunnen doorgaan en hoe meer gebruikers/leden er zijn, des groter de zekerheid dat er vraag naar dat het middel blijft zodat het op de markt blijft. Ook op het gebied van dit geneesmiddel geldt de economische wet, dat de vraag de markt bepaalt. Daarom: hoe meer gebruikers en hoe meer leden van de Vereniging Psorinovo, des te beter.

Door hieronder een naam aan te klikken leest u de ervaringen van de desbetreffende persoon.

Vic Asselberghs Bekendheid aan deze behandeling geven, daar gaat het mij om.
M. de Bruijn Al 30 jaar lang klachtenvrij door Psorinovo.
Mevr. E. Dunne Ervaringsdeskundige gedurende 57 jaar.
Hans Graven Waarom ik lid van de ex-patiëntenvereniging geworden ben.
Mirjam den Hollander Van de hel in de hemel.
Mevr. Rikhof-Geux 89 jaar. Ik verwacht geheel van de psoriasis af te komen.
Patricia Steur Het is geen toveren, maar 't komt dicht in de buurt.
Moon Vaes Weer een normaal leven na 9 jaar ellende.
Johanna Visser Huisarts werkte mee aan de Psorinovotherapie.
 Edwin Edwin vertelt op zijn eigen site over zijn ervaringen.
 

Afdrukken E-mailadres