fbpx

Psorinovo inleiding

dit deel van de website biedt feiten, mededelingen en gegevens over

  • Psoriasis
  • Psorinovo
  • Achtergronden van deze aandoening
  • Succesvolle behandeling
  • Gebruikerservaringen
  • Belangrijke informatie voor iedereen die psoriasis heeft en/of familie, vrienden of bekenden heeft met psoriasis
  • Het forum waarin leden vanaf 2011 tot begin 2018 met elkaar hebben gediscussieerd over hun psoriasis, de behandelingen en meer
  • Kijk voor nieuws in het menu Nieuws


Dit deel van de website geeft een weerslag van de informatie zoals deze in het verleden door de Vereniging Psorinovo verzameld is.

--- Interessant interview met dokter Kunst in "Psoriasis" ---

In één van de oudere nummers van het blad Psoriasis van de PVN, staat een leuk interview opgenomen met dokter Kunst (klik hier). Door de verder gaande samenwerking tussen de drie psoriasis verenigingen krijgen ook de leden van onze vereniging als het goed is dit blad nu toegestuurd. Zie verder het Forum.
De historie van Psorinovo heeft ook een plaatsje gekregen in het Psorinovo menu.

 

Patricia 2016Toen ik aan de dermatoloog vroeg wat hij aan mijn psoriasis kon doen was het antwoord: “Eigenlijk niet veel mevrouwtje, u moet er maar mee leren leven. Wees blij dat u het niet zo erg hebt, er zijn veel zwaardere gevallen dan het uwe.”

Enige tijd later verergerde mijn psoriasis zeer fors. Op dat moment was het juist heerlijk zomerweer, maar ik, eerste klas strandliefhebber, liep met armen en benen bedekt. Overal liet ik schilfers achter. Ik was radeloos, totdat ik hoorde dat het medicijn/middel psorinovo de oplossing zou zijn! Daarom heb ik contact opgenomen met dr. Kunst, die Psorinovo heeft ontwikkeld.leendert kunst sitefoto
Dat je van je psoriasisklachten af zou kunnen komen wilde ik natuurlijk eerst niet geloven. Maar..... het gebeurde toch. Sinds 1988 slik ik nu dagelijks deze tabletten. Ik ben al die tijd vrij van psoriasis en voel me happy. Het is geen toveren, maar ’t komt dicht in de buurt. Wat mij betreft heeft deze therapie mijn leven totaal ten goede veranderd.

Wij hebben in 2001 de patiëntenvereniging Psorinovo opgericht om dit goede nieuws belangeloos door te geven.

Patricia Steur

 

 

 

Afdrukken E-mailadres