fbpx

Wereld Psoriasis Dag 26 oktober 2019 details

Psoriasis heb je niet alleen

Psoriasis heb je niet alleen handen rond

Jaarlijks op de Wereld Psoriasis Dag vragen wij de aandacht voor de ziekte psoriasis en Artritis Psoriatica. Aandacht die nog steeds heel nodig is om de zorg voor psoriasispatiënten te verbeteren. En ook om iedereen te vertellen dat psoriasis niet besmettelijk is. Er vinden wereldwijd veel activiteiten plaats. Ook in Nederland laten we deze dag niet ongemerkt voorbij gaan. Voorafgaand van de Wereld Psoriasis Dag, organiseert de Psoriasispatiënten Nederland een Wereldpsoriasis Patiëntendag.

 

Deze patiëntendag heeft als thema: Psoriasis heb je niet alleen.

Met onderwerpen als: comorbiditeit, de keuzehulp voor systemische medicatie, de wereld van psoriasis, psychociale problemen. En natuurlijk ook informatie over de nieuwste behandelingen. De patiëntendag heeft een interactief progamma dat u zelf kunt samenstellen uit verschillende lezingen, workshops etc.

    

  

Aanmelden

Als lid van de PN betaalt u € 10,- entree per persoon. Hetzelfde geldt voor uw partner of iemand anders die op hetzelfde adres woont. De toegangsprijs is inclusief koffie, thee en lunch.

Wilt u of uw gezin ook Ouwehands Dierenpark bezoeken op zaterdag 26 oktober dan kan dat voor leden tegen het gereduceerde tarief van € 12,50 *).

U kunt u tot 20 oktober aanmelden via de website van de Psoriasispatiënten Nederland: https://psoriasispatientennederland.nl. Daarvoor is het noodzakelijk dat u al geregistreerd en ingelogd bent op de website via Forum. Als u ook naar de ALV en/of het Dierenpark wilt, zorg dan dat u uw lidmaatschapsnummer opgegeven hebt in uw Gebruikersmenu bij Jouw profiel. Bij problemen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden in korte stappen en in volgorde: 

  Druk op de knop voor registratie (als u al een account heeft, kunt u deze stap overslaan) die we nodig hebben om uw emailadres te ontvangen zodat we de kaartjes kunnen versturen. U krijgt daarna een bevestigingsmail met activatielink, klik op deze link. Mocht u deze mail niet ontvangen, kijk in uw spambox. Daarna de volgende stap:

   Vul uw naam en het bij registratie gekozen wachtwoord in, negeer de "geheime code". Hierna bent u ingelogd en kunt hier terugkeren en kunt u zich registreren voor de WPD met de knop:

   U komt dan in het registratieformulier WPD. Na ontvangst betaling (dit zijn een paar minuten als u met iDeal betaalt) krijgt u de kaartjes in uw mail toegezonden. 

U kunt in 1 aanmeldingsformulier opgeven of u naar de ALV komt, met hoeveel mensen u naar de WPD komt en hoeveel kaartjes voor het dierenpark u wilt bestellen. Daarna kunt u voor de diverse lezingen een plaats reserveren. Direct na een geslaagde aanmelding krijgt u een bevestigingsemail met de details. Na ontvangst van betaling zult u een email ontvangen met daarin alle toegangskaarten. Print die uit of hou ze beschikbaar op uw mobiel. Let op: u kunt zich maar één keer voor de WPD aanmelden omdat die vastgekoppeld zit aan uw login op de website.

Mocht u hulp nodig hebben met dit formulier, neem dan contact op met de afdeling voorlichting op 0858-700777 of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

*) maximaal 4 kaartjes per adres.

ALV

We combineren de WPD met een zo kort mogelijke Algemene Leden Vergadering waarin we u mee willen nemen in het reilen en zeilen van de vereniging en de activiteiten waar vrijwilligers en bestuur mee bezig geweest zijn de afgelopen tijd. 

De ALV begint om 9:30 met het openingswoord van de voorzitter Jos Mud.

Voor de notulen en overige gegevens van de vorige ALV van 20 april 2019 en de agenda, kijk hier ALV 2019 opvolging.

 

Het Congres

Na de ALV beginnen de eerste grotere lezingen, o.a. van dr. Deepak Balak en later ook van dr. David Njoo. We streven ernaar om ook weer een leuke informatiemarkt te hebben met daarop allerlei producten voor de verzorging van de huid met psoriasis en met voorlichtingsmaterialen. 

Het programma van de lezingen/workshops kunt u hier vinden.

 

LocatiePNwijzende P arm met mouw links

De locatie is 't Paviljoen te Rhenen. Een kleinschalige locatie, met meerdere zalen. 

't paviljoen Rhenengrebbeweg't Paviljoen is gelegen aan de
Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen

Er zijn verschillende mogelijkheden om de locatie te bereiken, natuurlijk per auto en motorfiets, maar ook met trein, bus, step en Segway. Deze mogelijkheden zijn te vinden op de website https://www.paviljoen.nl/contact/.


U heeft vast gemerkt dat deze locatie gelegen is in de buurt van een dierenpark. Wij hebben gemeend deze dag voor u aantrekkelijker te maken door de keuze van deze locatie, zodat u wellicht met uw familie het evenement kunt bezoeken en daarnaast dit kunt combineren met een bezoek aan het dierenpark. 

Bezoek Ouwehands Dierenpark

10:00 – 18:00   Bezoek Ouwehands Dierenpark tegen gereduceerd tarief

 

Afdrukken E-mailadres