fbpx

Wie is Psoriasispatiënten Nederland?

Psoriasispatiënten Nederland is dé vereniging voor patiënten met psoriasis in Nederland.

Wij zijn een organisatie vóór en dóór de psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze patiënten en het stimuleren van lotgenotencontact. 

Wat heeft u aan een organisatie als Psoriasispatiënten Nederland? 

Wat maakt het interessant om lid te worden van Psoriasispatiënten Nederland? Welnu, dat lichten we toe aan de hand van onze gezamenlijke waarden die zijn vervat in het hiernaast staande plaatje. Vanuit deze waarden initieert het bestuur van Psoriasispatiënten Nederland een reeks activiteiten die deze waarden nastreven.

Voor de verschillende waarden kunt u bij informatie verschaffing denken aan:

 

Kijken we vanuit de hoek van belangenbehartiging dan heeft Psoriasispatiënten Nederland aandacht voor het volgende: 

 

Denken we aan lotgenotencontact dan vallen we graag terug op u, onze leden, en veelal op de activiteiten in de regio's:

Wij, de bestuursleden en andere vrijwilligers, kunnen dit niet alleen. Een vereniging bestaat deels bij de gratie van zijn actieve leden en wij kunnen dus altijd meer vrijwilligers gebruiken in alle geledingen van de organisatie, van patiëntenparticipatie tot redactie, van organisatie van bijeenkomsten tot meewerken in een fotoshoot of interview. 

Mocht u zich door deze woorden geroepen voelen, dan nodigen we u graag uit contact op te nemen met één van de bestuursleden, het secretariaat of voorlichting. Zie daarvoor op de Contactpagina.

Mocht u lid willen worden van de vereniging, dan bent u ook van harte welkom. Ook daarvoor kunt u op de Contactpagina een formulier vinden.

 

Afdrukken