Vraag het de voorlichter

Voor alle vragen over psoriasis, in de breedste zin van het woord, kan men bij de voorlichter terecht.
Via onderstaand formulier kan een vraag gesteld worden.

We doen er alles aan om de vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Er kan ook contact worden opgenomen via de psoriasis-infolijn: 0858 700777 (maandag, dinsdag en donderdag 9.30-13.00 uur).

 

 

* Verplichte velden

Powered by BreezingForms

Afdrukken E-mailadres

Aanmelding ALV 20 april 2019

Met dit formulier kan men zich aanmelden voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Psoriasispatiënten Nederland op zaterdag 20 april 2019. Plaats van handelen is Nijkerk.en wel bij: Verenigingsgebouw De Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk. Het is dicht in de buurt van het station. Vanaf 12:00 is iedereen welkom en om 13:00 zal de vergadering beginnen. Om 16:00 uur wordt de vergadering afgesloten.

Als er al geregistreerd en ingelogd is op deze site (zie Forum), zullen enkele gegevens zoals naam, emailadres en lidmaatschapsnummer al vooringevuld zijn. Graag ook het totaal aantal personen invullen die aanwezig zullen zijn op de vergadering.

Deze aanmelding wordt automatisch doorgegeven aan de voorlichting van de vereniging en zonder tegenbericht rekenen we op uw komst.

 

[No form id or name provided!]

 

 

Afdrukken E-mailadres

Adreswijziging lidmaatschap

Met dit formulier kan een adreswijziging doorgegeven worden, onder andere voor de verzending van het magazine Psoriasis. Geef zowel het huidige als het nieuwe adres in. Ook kan een ingangsdatum ingevuld worden. Als er al geregistreerd en ingelogd is op deze site (zie Forum), zullen enkele gegevens zoals naam, emailadres en lidmaatschapsnummer al vooringevuld zijn.

De wijziging wordt doorgegeven aan de ledenadministratie van de vereniging.

 

[No form id or name provided!]

 

 

Afdrukken E-mailadres

Opzegging lidmaatschap

Met dit formulier kan een lidmaatschap opgezegd worden, onder andere voor de verzending van het magazine Psoriasis. Een opzegging moet voor 1 december van het lopende jaar binnen zijn bij de ledenadministratie. Als er al geregistreerd en ingelogd is op deze site (zie Forum), zullen enkele gegevens zoals naam, emailadres en lidmaatschapsnummer al vooringevuld zijn.

De opzegging wordt doorgegeven aan de ledenadministratie van de vereniging.

 

[No form id or name provided!]

 

 

Afdrukken E-mailadres

Meer artikelen...