Skip to main content

Gezocht mensen die gewisseld zijn van medicatie voor online focusgroep

Regelmatig wisselen psoriasispatiënten van medicijnen. Er zijn veel verschillende redenen om over te gaan naar een ander medicijn. We zijn op zoek naar mensen die in de afgelopen twee jaar zijn gewisseld naar een andere medicatie, zoals pillen en injecties tegen hun psoriasis, en die hun ervaringen willen delen in een online focusgroep met ander patiënten.

Waarom doen we dit onderzoek?
Psoriasispatiënten Nederland wil graag weten hoe mensen het wisselen naar een ander medicijn ervaren. We zijn hierbij met name op zoek naar mensen die systemische behandelingen, biologicals of biosimilars gebruiken.

Wanneer kom je in aanmerking voor deelname aan het onderzoek?

  • Je hebt psoriasis en bent in de afgelopen twee jaar gewisseld van medicijnen
  • Je bent onder behandeling van een dermatoloog/huidarts en je gebruikt pillen of injecties
  • Je bent bereid om jouw ervaringen te delen
  • Je hebt de beschikking over een tablet of laptop met camera en microfoon en een stabiele internetverbinding

Wat houdt de focusgroep in?
Tijdens de online focusgroep gaan we met een groep patiënten in gesprek over de verschillende aspecten van het wisselen van medicijnen. Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: Wat is jouw ervaring als je gewisseld bent naar een ander medicijn? Wat was de reden van je medicijnenwissel? Hoe ging het praktisch in zijn werk? Wie heeft je geïnformeerd en wanneer?  Hoe ben je bij deze medicijnwissel begeleid? En hoe tevreden ben je over de medicijnwissel. We zoeken een gevarieerde groep mensen die hun ervaringen willen delen. Dit kan zijn bij vergelijkbare medicijnen of medicijnen die in een volgende behandelstap zitten.

Tijdsplanning
De focusgroepen zullen online plaats vinden op donderdag 25 april 2024 of woensdag 22 mei 2024 van 19:00 uur tot 21:00 uur via Zoom. We reageren z.s.m. op je aanmelding.

Vergoeding
Je ontvangt voor de deelname aan dit onderzoek een cadeaubon.

Wie voert deze focusgroepen uit?
Psoriasispatiënten Nederland

Meer informatie
Voor meer vragen over dit project kun je e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. We reageren z.s.m. op je aanmelding met een email of telefoontje om je deelname te bespreken.

Note: de velden worden vooringevuld met informatie uit uw profiel (indien u ingelogd bent). Als het niet correct is, kunt u het aanpassen.

Dit veld mag niet leeg zijn.
Een van de opties moet aangevinkt zijn.
Dit veld moet een geldige leeftijd bevatten.
Invalid Input
Foutieve invoer.
Dit veld mag niet leeg zijn.
Dit veld mag niet leeg zijn.
Dit veld mag niet leeg zijn.
Invalid Input

* = Verplicht veld

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube