fbpx

Vragenlijst voor kinderen, jongeren en ouders

Geschreven op .

De afdeling Dermatologie van het Radboud ziekenhuis hoort graag wat jij belangrijk vindt bij de behandeling van je psoriasis. Met die kennis kunnen zij kinderen en hun ouders en jongeren (<30 jaar) met psoriasis zo goed mogelijk helpen met de behandeling van hun psoriasis. Om erachter te komen waar jullie behoefte aan hebben, hebben zij een vragenlijst gemaakt.

Er zullen onder andere vragen worden gesteld over jouw klachten, behandeling en wensen. Wat is jouw ideale behandeling? Van welke klacht heb je het meeste last? Ze willen jullie mening graag weten!

Je kunt meedoen met het onderzoek als je 6-30 jaar oud bent en psoriasis hebt, of als je ouder/voogd bent van een kind of jongere met psoriasis.

Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 15 minuten. Je bent volledig anoniem, dit betekent dat niemand weet wie de antwoorden gegeven heeft. Meedoen kan door op de volgende link te klikken: https://fmru.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_djmuFByZhjdbNOJ, of door de QR code te scannen: qr_rad.png

Meedoen is vrijwillig. Als je vragen hebt over het onderzoek dan kun je contact opnemen met 06-15698932 / 024-8187359 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanuit de werkgroep Patiënten participatie en onderzoek:

Meer kennis over patiënten draagt bij aan betere behandeling voor patiënten. Deze vragenlijsten helpen meer inzicht te krijgen in wat er belangrijk is voor jongeren met psoriasis. We vinden het heel fijn als je jouw tijd en mening wilt investeren voor een betere behandeling voor jouzelf en andere patiënten.

Over de uitkomst van deze vragenlijst zullen we je t.z.t. informeren middels de website van Psoriasispatiënten Nederland of het blad Psoriasis. Heb je interesse om vaker mee te doen aan dit soort onderzoeken en vragenlijsten, of lijkt het je leuk om mee te denken over dit soort onderzoeken, stuur dan een email naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Artikel vragenlijst in het radboud

De vragenlijst is inmiddels gesloten.

 

Afdrukken