fbpx

Vragenlijst mentale klachten

Gezocht deelnemers voor een vragenlijst over mentale klachten
Mensen met psoriasis voor een vragenlijst over mentale klachten bij het hebben van een chronische aandoening.

Waarom doen we dit onderzoek?
Haagse hogeschool2Voor de opleiding Huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool moeten wij –vier studenten- voor het differentiatieblok ‘de chronische patiënt’ een onderzoek doen.
Het onderwerp van onze vragenlijst is mentale klachten, zoals angst en stress bij mensen met psoriasis. De uitkomsten worden alleen gebruikt voor de opdracht van ons lesblok. Helpt u ons door het invullen van de vragenlijst?

Tijdsplanning
U kunt de online vragenlijst invullen via deze link: vragenlijst psoriasis en mentale klachten.

Het invullen kost ongeveer 5 minuten. De uitkomsten van deze vragenlijst zullen we tzt ook delen via Psoriasispatiënten Nederland.

Alvast hartelijk bedankt! Ashley, Thirza, Luna en Denise

Vanuit de werkgroep Patiëntenparticipatie en Onderzoek
Help deze studenten met uw ervaring en vul hun vragenlijst in. Heeft u aanvullende opmerkingen voor de studenten, stuur gerust een e-mail, dan zorgen wij dat deze bij de studenten terecht komen. Vond u het leuk de vragenlijst in te vullen, meld u dan aan voor ons PsoriPanel en vul regelmatiger vragenlijsten in.
Voor meer informatie over deze oproep kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube