Skip to main content

Psoriasis en de kwaliteit van leven

De opleiding Huidtherapie is momenteel heel actief op psoriasis-vlak. Heeft u in het verleden of momenteel ervaring met psoriasis en wilt u bijdragen aan het optimaliseren van de gezondheidszorg? Mijn medestudenten Huidtherapie en ik doen onderzoek naar psoriasis en de invloed daarvan op de kwaliteit van leven bij patiënten. 

Chronische huidziekten als psoriasis hebben vaak een onderschatte, negatieve invloed op de kwaliteit van leven van mensen. Mensen met psoriasis kunnen bijvoorbeeld last krijgen van jeuk, pijn, schaamte en problemen in de sociale en relationele sfeer. Het is dan ook van groot belang deze invloed op de kwaliteit van leven bij mensen met psoriasis te meten en deze gegevens te gebruiken bij de behandeling en begeleiding.

 

Onderstaande vragenlijst heeft als doel inzichtelijkheid creëren voor huidprofessionals over psoriasis en de invloed daarvan op de kwaliteit van leven in kaart te brengen. Op deze manier kan de toekomstige zorg beter worden afgestemd op de wensen en behoeften van patiënten. Wij stellen het zeer op prijs als u deze vragenlijst wilt invullen. Het invullen duurt minder dan 5 minuten.

Alle informatie die u verstrekt wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Alle vragenlijsten worden anoniem en vertrouwelijk gebruikt. Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig. Het wel of niet meedoen heeft geen gevolg voor de zorg die u krijgt. 

 

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

 

Maud, vierdejaars student Huidtherapie.

Zie hier de enquête: https://forms.gle/Yd8XFmKxqnN9uero6

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube