Skip to main content

PN achterban raadpleging

Psoriasispatiënten Nederland (PN) is dé patiëntenvereniging van en voor mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica.
De vereniging heeft ruim 2.500 leden en circa 12.000 volgers op social media. In 2024 starten wij een onderzoek om te achterhalen hoe wij als vereniging nog beter onze leden kunnen bedienen en welke behoeften er leven onder onze bredere achterban. Als we weten wat er speelt en van ons verwacht wordt, kunnen we daar onze informatievoorzie- ning en dienstverlening op aanpassen. Jouw hulp is daarbij onmisbaar.

Het onderzoek bestaat uit vier stappen:

Stap 1: Groepsgesprekken met leden (focusgroepen): we beginnen met enkele groepsgesprekken met leden van onze vereniging. Wat verwachten zij van PN en hoe kunnen we volgens hen de rest van het onderzoek het beste vormgeven?

Stap 2: Samenstellen vragenlijsten: De feedback van de focusgroepen gebruiken we voor het samenstellen van compacte, relevante en nuttige vragenlijsten. 

Stap 3: De eerste vragenlijst: In het najaar van 2024 hopen we de eerste vragenlijst uit te zetten. Naast vragen over bovenstaande eerste invalshoek, wordt er in dit deel van het onderzoek gevraagd naar wat PN voor haar leden en bredere achterban zou moeten doen. Welke verwachtingen leven er onder onze doelgroep?

Stap 4: De eerste resultaten: Op
9 november houden we in het kader van Wereld Psoriasis Dag een informatie- & (leden)dag in Nijkerk. Naast interessante lezingen door onder meer vooraanstaande dermatologen, presenteren we dan ook de eerste resultaten van het onderzoek.

Doe mee!

In 2025 volgen de overige drie vragenlijsten, waarna er uiteindelijk een compleet beeld ontstaat van de ervaringen van mensen met psoriasis met hun aandoening en met onze vereniging. Maar hiervoor hebben we wel jouw medewerking nodig!
Je bepaalt zelf of je aan één vragenlijstronde meedoet of aan allemaal. Hoe meer, hoe liever natuurlijk. Want hoe meer informatie we (anoniem!) weten te verzamelen, hoe beter wij in staat zullen zijn om op te komen voor de belangen van onze doelgroep.

Geen lid van PN? Dan kun je toch deel- nemen. We richten ons op alle mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica. Ken je nog anderen met deze aandoening? Vraag hun dan gerust om ook deel te nemen.

Geef je hieronder op en we zullen je dan in de achterban raadpleeg groep opnemen. 

Aanmelden Achterban raadpleging

Note: de velden worden vooringevuld met informatie uit uw profiel (indien u ingelogd bent). Als het niet correct is, kunt u het aanpassen.

Deze aanmelding is voor de Achterban raadpleging die we uitvoeren in 2024

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kies Ja of Nee
Ongeldig nummer
Invalid Input
Ongeldige invoer

* = Verplicht veld

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube