fbpx

Oproep enquêtes huidtherapie

Gezocht deelnemers voor invullen vragenlijsten

Heeft u psoriasis en wilt u bijdragen aan een toekomst met betere zorg en begrip voor uw huidaandoening? Wij, een groep toegewijde studenten Huidtherapie, zijn op zoek naar mensen zoals u om deel te nemen aan onze twee enquêtes.

Uw ervaringen en inzichten zijn van onschatbare waarde voor ons onderzoek naar de effectiviteit van huidige behandelingen en de algehele ervaring van mensen met psoriasis. Door uw deelname kunt u een cruciale rol spelen in het vormgeven van toekomstige huidtherapieën en ondersteuningssystemen, die niet alleen gericht zijn op behandeling, maar ook op het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten.

De enquêtes zijn zorgvuldig samengesteld om een breed beeld te krijgen van uw ervaringen en zijn volledig anoniem. De eerste enquête richt zich op uw ervaringen met het psychische aspect van psoriasis en de tweede enquête gaat dieper in op de impact van psoriasis op uw dagelijks leven.

Uw stem is belangrijk voor ons en kan daadwerkelijk bijdragen aan positieve verandering. De enquêtes zijn eenvoudig in te vullen en nemen slechts enkele minuten van uw tijd in beslag. Uw bijdrage kan de weg vrijmaken voor betere, meer gepersonaliseerde zorg voor iedereen die leeft met psoriasis.

Bent u klaar om uw verhaal te delen en een verschil te maken? Doe mee aan onze enquêtes en laat uw stem horen. Samen kunnen we werken aan een toekomst waarin elk persoon met psoriasis de zorg en ondersteuning krijgt die hij of zij verdient.

Hartelijk dank voor uw tijd en bereidheid om bij te dragen aan ons onderzoek. Uw inzicht is onmisbaar voor ons.

Klik hier om te beginnen met de eerste enquête.

Na afronding daarvan, vindt u de link naar de tweede enquête hier.

Voor vragen of meer informatie, voel u vrij om contact met ons op te nemen.

Met oprechte dank,

Lisa,
Derde jaars student Huidtherapie Haagse Hogeschool.

en

Esther
Student Huidtherapie.

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube