Skip to main content

Online interview over stigmatisering

We zoeken mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica die hun ervaringen met stigmatisering en vooroordelen willen delen voor publicatie in ons ledenmagazine Psoriasis.

Tegen welke vooroordelen loop jij aan? Welke vooroordelen heb je zelf over psoriasis? Hoe ga je om met starende blikken? Vertel jij iedereen dat je psoriasis hebt of verberg jij je plekken? Wat denken anderen en hoe ervaar jij dat?

Lijkt het jou leuk om je ervaringen te delen, dan komen we graag in contact met jou!

Het lijkt ons leuk om dat in een online (video bellen) groepsgesprek te doen met een aantal mensen. Samen met 3 of 4 andere mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica ga jij in gesprek onder leiding van één van onze redacteuren. De meeste redacteuren zijn ervaringsdeskundigen. Een verslag van jullie gesprek wordt gepubliceerd in ons blad.

Wanneer
De gesprekken zullen online plaats vinden tussen december en half januari. We komen er samen wel uit een handige datum en tijd te vinden.

Aanmelden?
Voor aanmelden aan dit onderzoek kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld jouw naam, emailadres, telefoonnummer, en waarom het je leuk lijkt om mee te doen. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

 

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube