fbpx

Online gesprek over psoriasis

Gezocht mensen met psoriasis die hun ervaringen willen delen in een online (video bellen) gesprek met een onderzoeker.

Waarom dit onderzoek?
Wij onderzoeken hoe patiënten de behandelingen ervaren en op welke punten het beter kan. We zijn ook benieuwd naar jouw verhaal! Hoe ervaar je jouw behandeling? Wat brengt het je en waar loop je tegenaan? Jouw ervaringen, samen met die van anderen, inzichten en aanknopingspunten voor verbetering van de zorg van morgen. Wij zijn speciaal op zoek naar kandidaten die een ernstige vorm van psoriasis hebben.

Wanneer kom je in aanmerking voor deelname aan het onderzoek?

  • Je hebt psoriasis
  • Je bent bereid jouw verhaal en ervaringen te delen
  • Je hebt de beschikking over een laptop of computer met een goede internetverbinding en een webcam

Wat houdt het onderzoek in?
Een online (video bellen) gesprek met een onderzoeker.

Tijdsplanning
De gesprekken zullen online plaats vinden vanaf maandag 15 november 2021. De datum en de tijd worden in overleg afgesproken.

Vergoeding
Als dank voor jouw deelname ontvang je na het onderzoek een vergoeding van €60,00 euro.

Wie voert het onderzoek uit?
Het werving van patiënten wordt uitgevoerd door het bureau Judith Horn, Werving en selectie. Jouw deelname is anoniem, ook voor de opdrachtgever van het onderzoek: de onderzoeksresultaten zullen niet te herleiden zijn tot individuele personen. De informatie die je ons geeft bij aanmelding, zal zeer vertrouwelijk worden behandeld in lijn met de AVG. Het zal alleen gebruikt worden voor dit project.

Aanmelden?
Aanmelden aan dit onderzoek kan via https://marktonderzoeken.com/psoriasis/psoriasis/.

Meer informatie
Als je meer informatie wilt over dit onderzoek kun je contact opnemen metDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er gebeurt veel onderzoek in Nederland. Daar zijn we blij om. Als Psoriasispatiënten Nederland vinden wij het belangrijk dat patiënten mee mogen denken en doen in onderzoeken over de relevantie, de juiste vragen of de interpretatie van de uitkomsten.  Lijkt het je leuk om mee te denken wat er voor patiënten relevant onderzoek is, meld je dan als patiënt-partner. Dan kijken we samen hoe we jouw ervaringskennis kunnen inzetten. Meer weten, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube