fbpx

Online gesprek over informatievoorziening

Gezocht mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica die hun ervaringen willen delen in een online groepsgesprek.

Waarom doen we dit onderzoek?
Het eerste doel van dit onderzoek is inzicht te krijgen welke informatie mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica belangrijk vinden. Hoe willen zij informatie ontvangen en van wie? Wat vinden ze belangrijk of juist niet? En waar wil je deze informatie vinden?

In het tweede deel van het onderzoek willen de onderzoekers weten wat je van een aantal voorbeelden patiënteninformatie vindt. Je krijgt een aantal voorbeelden te zien, waar je jouw mening over mag geven.

Voor dit onderzoek zoeken we een gevarieerde groep mensen. Het maakt niet uit of je al heel lang of nog niet zo lang psoriasis en/of artritis psoriatica hebt.

Wanneer komt u in aanmerking voor deelname aan het onderzoek?

  • Je hebt psoriasis en/of artritis psoriatica
  • Je bent bereid jouw ervaringen in een groepsgesprek te delen
  • Je hebt de beschikking over een laptop of computer met een goede internetverbinding en een webcam

Wat houdt het onderzoek in?
Een online groepsgesprek met 6 of 7 andere mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica. 

Tijdsplanning
De gesprekken zullen online plaats vinden op 6 december of op donderdag 9 december in de avond. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt de datum bepaald.

Wie voert het onderzoek uit?
Het onderzoek wordt uitgevoerd door het bureau Pip Health. Voorafgaand aan deelname aan dit onderzoek ontvang je een toestemmingsformulier, waarin staat wat er met jouw ervaringen wordt gedaan en hoe jouw privacy is geregeld, welke je voorafgaand aan het onderzoek getekend dient terug te sturen.

Aanmelden?
Om aan te melden voor dit onderzoek kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld jouw naam, emailadres, telefoonnummer, of je psoriasis en/of artritis psoriatica hebt en welke avond (6 december of 9 december) je beschikbaar bent. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Meer informatie
Als je meer informatie wilt over dit onderzoek kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube