fbpx

Leefstijl: zin of onzin?

Vragenlijstonderzoek voor mensen met psoriasis van 16 jaar en ouder.

Onderwerp: de leefstijl van mensen met psoriasis en hun motivatie om delen van de leefstijl aan te passen

Toelichting: Radboud UMC start een onderzoek over leefstijl. Voor dit onderzoek zoeken zij mensen met psoriasis dit bereid zijn om een vragenlijst in te vullen. We kunnen dit van harte aanbevelen. 

U kunt niet meer meedoen aan dit onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek vind u z.s.m. na afloop van de analyse van de resultaten, via deze website. Via https://psoriasispatientennederland.nl/onderzoeken vindt u lopende onderzoeken. Wilt u meer weten over dit of andere onderzoeken, dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leefstijl is een onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt en belangrijker wordt in de behandeling van verschillende ziekten. Om meer inzicht te krijgen in de leefstijl van mensen met psoriasis, zijn wij erg benieuwd naar jouw/uw huidige leefstijl. We zijn ook benieuwd of je gemotiveerd bent om je leefstijl aan te passen (of juist niet).

 

radboudumc

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube