fbpx

Leefstijl: zin of onzin?

Vragenlijstonderzoek voor mensen met psoriasis van 16 jaar en ouder.

Onderwerp: de leefstijl van mensen met psoriasis en hun motivatie om delen van de leefstijl aan te passen

Toelichting: Radboud UMC start een onderzoek over leefstijl. Voor dit onderzoek zoeken zij mensen met psoriasis dit bereid zijn om een vragenlijst in te vullen. We kunnen dit van harte aanbevelen. 

Leefstijl is een onderwerp dat steeds meer aandacht krijg en belangrijker wordt in de behandeling van verschillende ziekten. Om meer inzicht te krijgen in de leefstijl van mensen met psoriasis, zijn wij erg benieuwd naar jouw/uw huidige leefstijl. We zijn ook benieuwd of je gemotiveerd bent om je leefstijl aan te passen (of juist niet). Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 40 minuten in beslag. Je bent hierbij volledig anoniem, dat betekent dat wij niet kunnen zien wie de vragenlijst heeft ingevuld. Mocht je vragen hebben over dit onderzoek dan kun je bellen naar 024-3613280. 

Meedoen? Klik dan op onderstaande button of scan onderstaande QR-code. Je wordt dan direct naar de vragenlijst gebracht. 

Bedankt!

 

 

Onderzoek Leefstijl Radboud

 

radboudumc

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube