Skip to main content

Deelnemers gezocht, laagdrempelig sparren met een dermatoloog

Waarom dit onderzoek?

Veel mensen komen na een bezoek aan de huisarts of specialist nog op vragen. Over de verschillende behandelopties of over de plek waar ze het beste geholpen kunnen worden. Juist op dat moment hebben patiënten behoefte aan laagdrempelig advies van iemand met verstand van zaken. Om deze mensen wegwijs te maken in de zorg en voor te bereiden op een volgende afspraak, is het medisch platform Hikos gelanceerd. Via de website www.hikos.nl kunnen mensen een afspraak inplannen met een medisch specialist, 

waaronder ook een dermatoloog. Deze afspraak vindt plaats via beeldbellen, thuis vanaf uw eigen vertrouwde bank. Het doel van deze afspraak is dat de patiënt uitgebreider kan brainstormen met de dermatoloog.

In samenwerking met Psoriasispatiënten Nederland doen wij een onderzoek met als doel om te onderzoeken hoe patiënten met psoriasis deze dienst ervaren.

Wanneer kunt u meedoen?

  • U heeft recent de diagnose psoriasis gekregen en wilt meer weten over psoriasis en wat dat voor uw specifieke situatie betekent.
  • U bent bij uw eigen dermatoloog geweest en er zijn u verschillende behandelopties voorgelegd. U wilt hierover verder brainstormen zodat u goed geïnformeerd naar uw eigen dermatoloog kunt gaan en samen met hem of haar de beslissing kunt nemen.
  • U bent bij uw eigen dermatoloog geweest en hebt hierna nog vragen.

Mocht u zich niet in bovenstaande situaties herkennen, maar heeft u wel vragen aan een dermatoloog die u graag buiten de spreekkamer vanaf uw eigen vertrouwde bank wilt stellen, neem dan ook contact op.

Let op: u heeft altijd een eigen arts of dermatoloog. De dermatoloog van Hikos is er om met u te brainstormen, voor een goed gesprek.

Wat houdt het onderzoek in?
1 Kim Meeuwis20210616

U heeft op een voor u geschikt moment een afspraak met dr. Kim Meeuwis, dermatoloog. Zij kan goed met u meedenken en al uw vragen over psoriasis beantwoorden.

Deze afspraak duurt maximaal 20 minuten en vindt plaats via beeldbellen. Na deze afspraak zullen we u benaderen voor een telefonisch interview over uw ervaringen met de dienst van Hikos. Dit interview zal maximaal 20 minuten duren.

Tijdsplanning
De eerste 10 mensen die zich aanmelden, kunnen gratis gebruik maken van de dienst. Mocht u net te laat zijn, dan kunt u uiteraard volgens de reguliere route gebruik maken van de dienst. Een afspraak van 20 minuten met de dermatoloog kost normaalgesproken 69 euro.

Heeft u interesse?
Neem dan contact op met Ilse van Ee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zal het onderzoek met u bespreken en u ontvangt vervolgens een code waarmee u op de website www.hikos.nl gratis een afspraak kunt inplannen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Hikos? Kijk op de website www.hikos.nl of neem contact op met Jacqueline Timmermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube