fbpx

Help mee aan meer kennis over bijwerkingen

Draag bij aan meer kennis over bijwerkingen!

Gebruik je medicijnen en wil je bijdragen aan meer kennis over bijwerkingen? Doe dan mee aan de Bijwerkingmonitor! Dit is een online vragenlijstonderzoek van Bijwerkingencentrum Lareb. Hiermee wil Lareb te weten komen hoe jij als medicijngebruiker bijwerkingen ervaart. Deze kennis helpt bijwerkingen te voorkomen, te herkennen en te behandelen.

De vragen van het onderzoek gaan over gezondheid, medicijngebruik en de mogelijke bijwerkingen die je daarvan ervaart. Deelname aan het onderzoek duurt één jaar en bestaat uit zeven vragenlijsten. Als je zestien jaar of ouder bent, een chronische ziekte hebt die het onderzoek volgt en daarvoor medicijnen gebruikt, kun je meedoen aan de Bijwerkingmonitor. Ook wanneer je geen bijwerkingen ervaart.

We hebben een leuke presentatie op video staan die u hieronder kunt zien. Marijn van Es en Marlieke Sonnenberg leggen uit waar het Lareb allemaal voor staat.

 

De Bijwerkingmonitor volgt op dit moment de volgende ziektes:

  • Artritis psoriatica
  • Atopisch eczeem
  • Colitis ulcerosa
  • Jeugdreuma (JIA)
  • Plasklachten (LUTS)
  • Psoriasis
  • Reumatoïde artritis
  • Sarcoïdose
  • Spondylartritis
  • Ziekte van Crohn

In de loop van de tijd zullen hier meer ziektes aan toegevoegd worden. Op de website staat een actuele lijst van ziektes die wij monitoren.

Meedoen?
Aanmelden kan via www.bijwerkingmonitor.nl. Daar staat ook meer informatie over het onderzoek en antwoorden op veelgestelde vragen.

Lareb heeft een mooie flyer gemaakt over dit onderzoek, die kunt u hieronder downloaden.

Ook de presentatie die behoort bij de bovenstaande video kunt u hieronder downloaden.

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube