Skip to main content

Gezocht: Mensen met psoriasis over beslismomenten bij behandelingen

Op welke momenten zou jij graag samen met je zorgbeslisser willen meebeslissen over een behandeling? Welke informatie heb jij nodig bij de keuze voor een behandeling?

Vertel wat jij belangrijk vindt in deze korte vragenlijst over Samen Beslissen.

Zorginstituut Nederland en Psoriasispatiënten Nederland nemen uw inbreng mee in het programma Uitkomst Gerichte Zorg.

Een goede behandeling sluit aan bij de persoonlijke voorkeuren en situatie van een patiënt. Wat de beste behandeling is, kan voor iedere patiënt anders zijn. Het is daarom belangrijk dat patiënten samen met hun zorgverlener (bijvoorbeeld dermatoloog of verpleegkundige) beslissen welke behandeling het beste bij hen past. Daarbij worden mogelijke behandelopties, voor- en nadelen, voorkeuren en omstandigheden besproken. Dit proces noemen we Samen Beslissen.

Met deze vragenlijst willen wij onderzoeken op welke momenten mensen met psoriasis graag samen met hun zorgverlener willen beslissen over hun behandeling. Daarnaast horen wij graag welke informatie (uitkomsten/resultaten) mensen belangrijk vinden bij het nemen van die beslissingen.

Deze vragenlijst is gemaakt vanuit onze deelname aan het programma Uitkomstgerichte Zorg in samenwerking met zorginstituut Nederland. Binnen dit programma werken we samen om te zorgen dat de juiste informatie beschikbaar komt, waarbij de patiënt en de zorgverlener samen tot de beste behandeling komen voor de patiënt in zijn/haar specifieke situatie.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Open de vragenlijst, klik op deze link:

https://www.onderzoek-zorginstituutnederland.nl/?f=9sl39prdod

Vanuit de werkgroep Patiëntenparticipatie en Onderzoek

Uw mening is belangrijk! Hierdoor kunnen we een goede inbreng doen in het programma Uitkomstgerichte Zorg om te zorgen dat de juiste informatie beschikbaar komt voor patiënten ter ondersteuning van Samen Beslissen.

Zo kan je bij je keuze voor een behandeling beter een keuze maken wat er voor jou belangrijk is. Binnen het programma Uitkomstgerichte Zorg zijn twee patiëntpartners betrokken om datgene wat patiënten belangrijk vinden in te brengen. Laat uw stem horen, zo kunnen zij deze goed meenemen.

Als u meer wilt weten over het programma Uitkomstgerichte Zorg, of hoe wij ons inzetten om de stem van mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica te laten klinken in zorg, beleid of onderzoek, stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube