fbpx

Gezocht mensen met GPP voor deelname onderzoek

Gezocht deelnemers (marktonderzoek)
Mensen met gegeneraliseerde pustuleuze psoriasis (GPP) voor een gesprek over de impact van GPP op hun leven.

Waarom doen we dit onderzoek?
Met dit onderzoek willen we meer te weten komen over hoe patiënten gegeneraliseerde pustuleuze psoriasis (GGP) ervaren.

We zijn geïnteresseerd in het verloop van uw ziekte tot nu toe. We willen meer te weten te komen over de ziekte zodat we patiënten beter kunnen helpen. Het onderzoek wordt voor een farmaceutisch bedrijf uitgevoerd door Cerner Enviza. Dit is een marktonderzoeksbureau.

Heeft u interesse om hieraan mee te doen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden. Wij brengen u dan in contact met het onderzoeksbureau. U krijgt extra informatie van het marktonderzoeksbureau, waarna u kunt besluiten om mee te doen aan dit onderzoek.

Wanneer komt u in aanmerking voor deelname aan het onderzoek?
U heeft gegeneraliseerde pustuleuze psoriasis en bent bereid uw ervaringen te delen.

Wat houdt het onderzoek in?
Het onderzoek bestaat uit:

  • Een interview gesprek
  • Twee huiswerkopdrachten

Het interview wordt telefonisch/online uitgevoerd (bijv. via Skype, MS Teams). Het gesprek duurt ongeveer 45 minuten. We vragen u ook om vóór het gesprek twee huiswerkopdrachten te maken. Dit duurt in totaal ongeveer 30 minuten.

Tijdsplanning
Het gesprek wordt bij voorkeur in oktober ingepland. We spreken een moment af dat u uitkomt.

Het onderzoek zal naar verwachting eind 2023 klaar zijn. Deelnemers aan dit onderzoek kunnen, als ze dat willen, geïnformeerd worden over de uitkomsten van het onderzoek. Een verslag van de uitkomsten zal ook gepubliceerd worden via de website van Psoriasispatiënten Nederland.

Wie voert het onderzoek uit?
Cerner Enviza (Qualmedico in Nederland) in opdracht van Boehringer Ingelheim.

 

Hartelijk dank voor het steunen van deze belangrijke studie!

Vanuit werkgroep Patiëntenparticipatie en Onderzoek
Door ervaringsdeskundigen van de werkgroep is meegewerkt aan dit onderzoek door het geven van feedback op de vragenlijst en huiswerkopdracht. GPP is een zeldzame variant van psoriasis waar nog niet veel goede behandelingen voor beschikbaar zijn. Meer kennis over de ziekte en ziektelast is nodig om een goede behandeling te ontwikkelen. Dus heeft u GPP, doe mee! Meer weten hoe u uw ervaringskennis kunt inbrengen? Stuur gerust een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube