fbpx

Gezocht mensen met Artritis psoriatica voor interview

Om andere mensen met Artritis Psoriatica te inspireren, zijn we op zoek naar mensen die hun verhaal willen delen in een eenmalig magazine over Artritis Psoriatica. Het magazine zal worden verspreid onder mensen met Artritis Psoriatica. Mogen we jou interviewen? We zoeken een aantal verschillende mensen.

Herken je je in het onderstaande, neem dan zeker contact op:

Heb jij Artritis Psoriatica en is de diagnose bij jou pas laat gesteld? Hoe lang duurde het voordat je de diagnose kreeg, waar liep je daarbij tegen aan en hoe heb je uiteindelijk wel de juiste diagnose gekregen? Had je al wel klachten met de huid en bij wie was je onder behandeling?

Sta jij volop in het (jonge) gezinsleven en/of je carrière en heb je Artritis Psoriatica? Hoe ga je daar dan mee om in deze drukke periode in je leven? Heb je tijd voor jezelf of ren je jezelf voorbij en wat doet dat met je Artritis Psoriatica?

Hoe hou jij de behandelingen tegen Artritis Psoriatica vol, want therapietrouw is belangrijk. Hoe heeft dat een plek in je dagelijkse leven? Of heb jij de ideale behandeling gevonden? We horen het graag van jou.

Herken je je niet in bovenstaande, maar wil je wel graag je verhaal delen, aarzal dan niet om je aan te melden. Fijn als je bij je aanmelding iets over jezelf vertelt.

Wat houdt het interview in?
Op een moment dat het jou uitkomt, wordt er een afspraak gepland voor een interview. Bij het interview willen we graag ook één of meerdere foto’s van jou maken/plaatsen. Hiervoor komt er seperaat een fotograaf bij jou langs. Je krijgt het interview en de foto’s voor publicatie – ter akkoord te zien. Zonder jouw akkoord wordt er niets gepubliceerd.

Het interview kan plaats vinden tussen december 2023 en januari 2024. Het interview duurt ongeveer 1 uur. Het magazine wordt gemaakt door een communicatiebureau. Wij zullen je in contact met hen brengen. Het magazine komt uit in het voorjaar van 2024. Jij ontvangt ook een aantal exemplaren van het magazine thuis.

Om aandacht te vragen voor het magazine zullen er mogelijk ook op social media en andere online kanalen uitingen komen. Het communicatiebureau zal je hierover informeren.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer vragen over dit magazine en het interview of aanmelden kan je e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vertel je in je email iets over jezelf en je Artritis Psoriatica? En vergeet niet je naam en contactgegegevens, waaronder je telefoonnummer te vermelden. Je ontvangt dan snel een reactie.

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube