Skip to main content

Enquête over dimethylfumaraat

Dimethylfumaraat is één van de systemische middelen die we ter beschikking hebben als tussenstap tussen de zalven en lichttherapie tegenover de toepassing van biologics.

Het voordeel van deze tussenstap (waartoe ook cyclosporine, acetretine en methotrexaat behoren, wat heel andere middelen zijn dan dimethylfumaraat) is een relatief goedkoop medicijn (de grondstof kost een habbekrats) wat vaak goed verdragen wordt, niet toxisch is en door de meesten heel lang gebruikt kan worden terwijl het zijn werking blijft behouden.

Er zijn dan ook flink wat mensen die dit middel gebruiken.

Om een inventarisatie uit te voeren over de tevredenheid over dit middel en het belang hiervan te benadrukken, hebben we een enquête gemaakt. We zouden het zeer op prijs stellen als gebruikers deze in zouden willen vullen. Klik hieronder op de link.

 

Enquête over dimethylfumaraat

 

 

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube