fbpx

DEELNEMERS ONLINE VRAGENLIJST GEZOCHT

Geschreven op .

Wat weet u van psoriasis? Wat zijn uw zorgervaringen?

Waarom doen we dit onderzoek?
3 derdejaars studenten huidtherapie aan de Hogeschool Den Haag volgen momenteel de module Chronische ziektes. Psoriasis is één van de aandoeningen die hier aan de orde komen. Bij deze module hoort ook een eindopdracht om inzicht te krijgen. De studenten willen graag meer weten over wat u weet van psoriasis en hebben een aantal vragen over uw ervaringen met (de zorgverlening bij) psoriasis.

Wat houdt het onderzoek in?
De vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Klik hier om de vragenlijst te beginnen.
De uitkomsten zullen t.z.t. worden gedeeld via de website van Psoriasispatiënten Nederland.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vragenlijst kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanuit de werkgroep Patiëntenparticipatie en Onderzoek
Uw mening is belangrijk, laat hem horen! Betere zorgverlening begint bij een goede opleiding. Daarom steunen wij dit soort initiatieven. De opleiding huidtherapeut leert zowel met theoretische kennis en praktische ervaring om de zieke of beschadigde huid mooier en beter te maken. Daarnaast leren ze om met patiënten in gesprek te gaan want ook de emotionele kant van een huidaandoening heeft aandacht nodig. Als u meer wilt weten over meedoen aan onderzoeken, of informatie over ons eigen PsoriPanel, kan dit via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken