fbpx

DEELNEMERS ONLINE VRAGENLIJST GEZOCHT

Wat weet u van psoriasis? Wat zijn uw zorgervaringen?

Waarom doen we dit onderzoek?
3 derdejaars studenten huidtherapie aan de Hogeschool Den Haag volgen momenteel de module Chronische ziektes. Psoriasis is één van de aandoeningen die hier aan de orde komen. Bij deze module hoort ook een eindopdracht om inzicht te krijgen. De studenten willen graag meer weten over wat u weet van psoriasis en hebben een aantal vragen over uw ervaringen met (de zorgverlening bij) psoriasis.

Wat houdt het onderzoek in?
De vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Klik hier om de vragenlijst te beginnen.
De uitkomsten zullen t.z.t. worden gedeeld via de website van Psoriasispatiënten Nederland.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vragenlijst kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanuit de werkgroep Patiëntenparticipatie en Onderzoek
Uw mening is belangrijk, laat hem horen! Betere zorgverlening begint bij een goede opleiding. Daarom steunen wij dit soort initiatieven. De opleiding huidtherapeut leert zowel met theoretische kennis en praktische ervaring om de zieke of beschadigde huid mooier en beter te maken. Daarnaast leren ze om met patiënten in gesprek te gaan want ook de emotionele kant van een huidaandoening heeft aandacht nodig. Als u meer wilt weten over meedoen aan onderzoeken, of informatie over ons eigen PsoriPanel, kan dit via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube