Skip to main content

Digitale zorg

Digitale middelen krijgen een steeds grotere plek in ons leven. Ook in de zorg. Zo hoeft u voor een afspraak met de dermatoloog niet altijd meer naar het ziekenhuis. Soms wordt u thuis gebeld of kunt u videobellen met de dokter. Wij willen graag weten wat u hiervan vindt. Door uw ervaringen te delen, kunnen wij advies geven hoe de dokter digitale middelen beter kan inzetten bij mensen met een huidaandoening.

Heeft u psoriasis of uw kind psoriasis of eczeem, waarvoor u op controle komt bij een afdeling dermatologie in een ziekenhuis of behandelcentrum? Gebruikt u (of uw kind) daarnaast tabletten (pillen) of injecties (spuiten)? Vertel ons wat uw ervaringen zijn en wat u belangrijk vindt.
Beslist u mee? Vul dan deze vragenlijst in. Deze duurt enkele minuten en uw informatie zal strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld worden.

U kunt de vragenlijst vinden via onderstaande QR code of via deze link naar de vragenlijst:

Zorg op afstand 2022 09 29 01 39 29

 

Dit onderzoek is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, Psoriasispatiënten Nederland en de Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem. In dit project worden zowel artsen als patiënten gevraagd naar hun ervaringen. Patientpartners van de Psoriasispatiënten Nederland hebben meegewerkt aan deze vragenlijst. De uitkomsten zullen worden gebruikt om de zorg op afstand vorm te geven.

Meer weten over dit onderzoek? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van zorg op afstand.

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube