fbpx

Deelnemers online vragenlijst gezocht

Geschreven op .

Waarom doen we dit onderzoek?
Dit onderzoeksproject heeft als doel om inzichten te krijgen in of en hoe men omgaat met de besluitvorming rondom de behandeling van psoriasis en/of artritis psoriatica. Neemt men de regie in eigen handen of blijft dit bij de arts? Met dit onderzoek willen we de informatievoorziening en ondersteuning van patiënten op het gebied van behandeling en de hierbij te maken keuzes verbeteren.

Wat houdt het onderzoek in?
De vragenlijst duurt ongeveer twaalf minuten Klik hier om de vragenlijst te beginnen: https://survey.euro.confirmit.com/wix/p843239317095.aspx?v=5

Vergoeding
Aan het einde van de enquête kunt u een goed doel kiezen waaraan €10 gedoneerd zal worden.

Wie voert het onderzoek uit?
Deze vragenlijst wordt uitgevoerd door PIPHealth (https://piphealth.com/nl/). Dit is een patiëntenonderzoeksbureau en ze hebben als doel om de patiënt een stem te geven. Ze doneren geld aan patiëntenverenigingen voor iedere vragenlijst die wordt ingevuld.

 

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vragenlijst kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanuit de werkgroep Patiëntenparticipatie en Onderzoek
Uw mening is belangrijk, laat hem horen! Door het geven van uw mening in deze vragenlijst, heeft u ook nog de kans om het werk van de Psoriasispatiënten Nederland te steunen. Vult u ook PN als het goede doel in? Als u meer wilt weten over meedoen aan onderzoeken, of informatie over ons eigen PsoriPanel, kan dit via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken