Skip to main content

De schaamte voorbij

Beste leden, helaas hebben veel mensen gezondheidsklachten waar ze zich voor schamen. Dat is zeker het geval bij velen van ons met onze vaak zichtbare aandoening.
Elles Boom, student Farmakunde, doet voor haar studie onderzoek naar dit schaamte-obstakel.

U zult wellicht denken: "Oei, wéér een onderzoek", maar besef wel dat ieder onderzoek ons weer een stukje dichterbij de verbetering van onze situatie kan brengen.

Daarom, door middel van een online vragenlijst kan Elles inzicht krijgen in hoe mensen omgaan met gezondheidsklachten, waarbij schaamte een obstakel vormt. Als u zich hierin herkent, zou het erg worden gewaardeerd als u mee zou willen doen aan dit korte onderzoek. In de toekomst kunnen uw antwoorden van groot belang zijn voor waardevolle patiëntenprogramma's. Delen wordt zeer gewaardeerd.

Wilt u meedoen aan dit onderzoek? Klik dan op de link! De vragenlijst is 𝐯𝐨𝐥𝐥𝐞𝐝𝐢𝐠 𝐚𝐧𝐨𝐧𝐢𝐞𝐦 en duurt hooguit 7 minuutjes. Alvast hartelijk dank voor uw tijd en moeite.

Ga naar de vragenlijst: https://nl.surveymonkey.com/r/MC2VQKR

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube