Skip to main content

De oefendokter

Gezocht testers voor samen beslissen gesprek

Voor veel mensen is het lastig om tijdens een bezoek aan hun arts zo goed mogelijk uit te leggen wat er aan de hand is, om de juiste vragen te stellen en door te vragen. Daarom is de online training ‘De Oefendokter’ ontwikkeld. Hiermee kunnen mensen thuis op hun computer een gesprek met een dokter oefenen. Op deze manier zijn ze beter voorbereid op het echte gesprek in het ziekenhuis met hun behandelend arts.

Om te testen of de oefendokter ook geschikt is voor mensen met psoriasis zoeken we mensen die mee willen doen in een onderzoek daarover. Met dit onderzoek willen wij meer inzicht krijgen in het gebruiksgemak en weten of de training u voldoende helpt in uw voorbereiding van een bezoek aan de dermatoloog. Uw ervaringen zullen worden gebruikt om ‘De Oefendokter’ verder te verbeteren.

Voor dit onderzoek zijn we met name op zoek naar mensen die een vraag hebben of nog niet zo lang psoriasis hebben.

Uw anonimiteit en privacy zijn gewaarborgd. De antwoorden die u geeft, zijn niet gekoppeld aan uw naam. Doe mee met dit leuke, laagdrempelige onderzoek om deze tool te verbeteren, dit kost u ongeveer anderhalf uur op een moment dat u uitkomt.

Wilt u meedoen aan dit onderzoek, stuur dan een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij uw naam, leeftijd, e-mailadres, telefoonnummer en of u digitaal vaardig bent en hoe lang u al psoriasis heeft. We zoeken een grote groep mensen, dus aarzel vooral niet om te reageren!

 

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube