fbpx
images/Banners_hoofdart./banner_onderzoek.png

Digitale zorg

Digitale middelen krijgen een steeds grotere plek in ons leven. Ook in de zorg. Zo hoeft u voor een afspraak met de dermatoloog niet altijd meer naar het ziekenhuis. Soms wordt u thuis gebeld of kunt u videobellen met de dokter. Wij willen graag weten wat u hiervan vindt. Door uw ervaringen te delen, kunnen wij advies geven hoe de dokter digitale middelen beter kan inzetten bij mensen met een huidaandoening. Beslist u mee? Vul dan deze vragenlijst in. Deze duurt enkele minuten en uw informatie zal strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld worden.

 

U kunt de vragenlijst vinden via de website: (LINK) of QR code. Deze is nu nog niet beschikbaar maar per half juni kunt u hem hier vinden.

 

Dit onderzoek is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, Psoriasispatiënten Nederland en de Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem.

Afdrukken E-mailadres

Inflammatoire aandoeningen

Een grote subsidie van 11,7 miljoen euro is toegekend aan het project "Next Generation ImmunoDermatology" (NGID).

Ondermeer het Radboudumc doet mee aan dit onderzoek, en aan de patiëntkant doen wij, Psoriasispatiënten Nederland, ook mee aan dit onderzoek aangezien psoriasis als één van de eerste aangepakt wordt.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube