Skip to main content

Psoriasis en de kwaliteit van leven

De opleiding Huidtherapie is momenteel heel actief op psoriasis-vlak. Heeft u in het verleden of momenteel ervaring met psoriasis en wilt u bijdragen aan het optimaliseren van de gezondheidszorg? Mijn medestudenten Huidtherapie en ik doen onderzoek naar psoriasis en de invloed daarvan op de kwaliteit van leven bij patiënten. 

Lees meer …Psoriasis en de kwaliteit van leven

  • Aangemaakt op .

3 mindfulness video’s om je beter in je vel te laten voelen

3 mindfulness video’s om je beter in je vel te laten voelen

Wij zijn drie derdejaars huidtherapie studenten en hebben onderzoek gedaan naar de kwaliteit van leven van psoriasispatiënten. Hieruit is gebleken dat het hebben van psoriasis een negatieve invloed kan hebben op het dagelijks leven. Zo spelen schaamte, een laag zelfbeeld, depressie en angst een grote rol. Om dit probleem aan te pakken hebben wij een interventie ontwikkeld voor Psoriasispatiënten Nederland. 

Lees meer …3 mindfulness video’s om je beter in je vel te laten voelen

  • Aangemaakt op .

PN achterban raadpleging

Psoriasispatiënten Nederland (PN) is dé patiëntenvereniging van en voor mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica.
De vereniging heeft ruim 2.500 leden en circa 12.000 volgers op social media. In 2024 starten wij een onderzoek om te achterhalen hoe wij als vereniging nog beter onze leden kunnen bedienen en welke behoeften er leven onder onze bredere achterban. Als we weten wat er speelt en van ons verwacht wordt, kunnen we daar onze informatievoorzie- ning en dienstverlening op aanpassen. Jouw hulp is daarbij onmisbaar.

Lees meer …PN achterban raadpleging

  • Aangemaakt op .

Oproep enquêtes huidtherapie

Gezocht deelnemers voor invullen vragenlijsten

Heeft u psoriasis en wilt u bijdragen aan een toekomst met betere zorg en begrip voor uw huidaandoening? Wij, een groep toegewijde studenten Huidtherapie, zijn op zoek naar mensen zoals u om deel te nemen aan onze twee enquêtes.

Uw ervaringen en inzichten zijn van onschatbare waarde voor ons onderzoek naar de effectiviteit van huidige behandelingen en de algehele ervaring van mensen met psoriasis. Door uw deelname kunt u een cruciale rol spelen in het vormgeven van toekomstige huidtherapieën en ondersteuningssystemen, die niet alleen gericht zijn op behandeling, maar ook op het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten.

Lees meer …Oproep enquêtes huidtherapie

  • Aangemaakt op .
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube