fbpx

Wereld Psoriasis Dag 26 oktober 2019

Psoriasis heb je niet alleen

Psoriasis heb je niet alleen handen rond

Jaarlijks op de Wereld Psoriasis Dag vragen wij de aandacht voor de ziekte psoriasis en Artritis Psoriatica. Aandacht die nog steeds heel nodig is om de zorg voor psoriasispatiënten te verbeteren. En ook om iedereen te vertellen dat psoriasis niet besmettelijk is. Er vinden wereldwijd veel activiteiten plaats. Ook in Nederland laten we deze dag niet ongemerkt voorbij gaan. Voorafgaand van de Wereld Psoriasis Dag, organiseert de Psoriasispatiënten Nederland een Wereldpsoriasis Patiëntendag.

 

Deze patiëntendag heeft als thema: Psoriasis heb je niet alleen.

Met onderwerpen als: comorbiditeit, de keuzehulp voor systemische medicatie, mantelzorg, de wereld van psoriasis, psychociale problemen. En natuurlijk ook informatie over de nieuwste behandelingen. De patiëntendag heeft een interactief progamma dat u zelf kunt samenstellen uit verschillende lezingen, workshops etc.

Alle leden krijgen met het nieuwe blad Psoriasis een uitnodiging voor deze dag, met daarin het globale programma. De inschrijving is via Kalender PN mogelijk, en hier zijn ook de biografiën van de diverse sprekers en globale details van hun lezing terug te vinden.

Op https://psoriasispatientennederland.nl/organisatie/programma-wpd-2019 is het programma terug te vinden. Het globale dagprogramma, met daarin de titels van de lezingen en de Rond De Tafel-gesprekken, en een programma van uur tot uur met alle lezingen en Rond De Tafel-gesprekken. Daar is ook wat meer informatie te vinden over de onderwerpen van de Rond De Tafel-gesprekken waar u zelf aan mee kunt doen.

 

Afdrukken E-mailadres