fbpx

Wordt vrijwilliger

Psoriasispatiënten Nederland (PN) doet bijna al het werk met vrijwilligers. Heb jij een talent dat je graag wilt inzetten voor mensen met psoriasis? Door jouw inzet draag je bij aan betere informatie en zorg voor mensen met psoriasis. Je kunt vrijwilliger worden, stage lopen, een actie organiseren, helpen met jouw mening, meedoen aan onderzoek of steunen als bedrijf.

Voor onderstaande werkzaamheden zoeken we nog nieuwe mensen. Heb je zin om ons te helpen of wil je meer weten? Heb je een ander talent en staat jouw interesse er niet bij, neem dan ook gerust contact op. Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Reageren op online reacties
Op Facebook, LinkedIn, Instagram en ons eigen forum posten we bijna dagelijks berichten voor mensen met psoriasis of zorgverleners. We zoeken iemand die het leuk vindt om namens PN te reageren op reacties op deze berichten. Dat doe je niet alleen. Met vragen kun je altijd terecht bij onze voorlichter of de centrale redactie. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Redacteur
Onze centrale redactie zoekt iemand die teksten wil schrijven voor de website van onze vereniging, zoals oproepjes, nieuwsberichten, interviews en ervaringsverhalen. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Fotograaf
Op onze sociale media en website plaatsen we veel foto’s, tekeningen, illustraties en filmpjes. Maak jij graag foto’s en/of filmpjes en lijkt het je leuk om mee te denken welke foto’s of filmpjes geschikt zijn om te plaatsen? Werk je graag met Canvas of Photoshop of wil je dat weleens proberen? Dan zijn we op zoek naar jou. We willen een eigen beeldarchief opbouwen, maar hebben soms ook specifiek beeldmateriaal nodig. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Enquêtemaker
Voor ons PsoriPanel zoeken we iemand die het leuk vindt of lijkt om enquêtes te maken. Dit kunnen grote of kleine vragenlijsten zijn. Er zijn verschillende trainingen te volgen op dit gebied. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Patiënt-Partner/ervaringsdeskundig
Jouw ervaring inzetten bij de verbetering van zorg, helpen bij de voorlichting van artsen door het vertellen van jouw patiëntenverhaal en kennis van patiënten. Het perspectief van patiënten inbrengen bij onderzoek. Verder dan alleen jouw ervaring, de ervaringen van patiënten inbrengen kan als patiënt-Partner. Er zijn verschillende trainingen te volgen op dit gebied. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Penningmeester/bestuurslid
Dol op cijfers? Omdat onze huidige penningmeester er na vele jaren trouwe dienst mee stopt per 2021, zoeken we voor hem een opvolger. Veel administratieve taken worden uitgevoerd door ons secretariaat. Als penningmeester van onze vereniging houd je je vooral bezig met het accorderen van rekeningen, overzicht houden en controleren. Als penningmeester maak je deel uit van het bestuur, dat zo’n tien keer per jaar vergadert. Naast een penningmeester zijn we ook nog op zoek naar een algemeen bestuurslid. Meer weten? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres