Skip to main content

Word vrijwilliger

Psoriasispatiënten Nederland (PN) doet bijna al het werk met vrijwilligers. Heb jij een talent dat je graag wilt inzetten voor mensen met psoriasis? Door jouw inzet draag je bij aan betere informatie en zorg voor mensen met psoriasis. Je kunt vrijwilliger worden, stage lopen, een actie organiseren, helpen met jouw mening, meedoen aan onderzoek of steunen als bedrijf.

Voor onderstaande werkzaamheden zoeken we nog nieuwe mensen. Heb je zin om ons te helpen of wil je meer weten? Heb je een ander talent en staat jouw interesse er niet bij, neem dan ook gerust contact op. Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Reageren op online reacties
Op Facebook, LinkedIn, Instagram en ons eigen forum posten we bijna dagelijks berichten voor mensen met psoriasis of zorgverleners. We zoeken iemand die het leuk vindt om namens PN te reageren op reacties op deze berichten. Dat doe je niet alleen. Met vragen kun je altijd terecht bij onze voorlichter of de centrale redactie. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Redacteur
Onze centrale redactie zoekt iemand die teksten wil schrijven voor de website van onze vereniging, zoals oproepjes, nieuwsberichten, interviews en ervaringsverhalen. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Fotograaf
Op onze sociale media en website plaatsen we veel foto’s, tekeningen, illustraties en filmpjes. Maak jij graag foto’s en/of filmpjes en lijkt het je leuk om mee te denken welke foto’s of filmpjes geschikt zijn om te plaatsen? Werk je graag met Canvas of Photoshop of wil je dat weleens proberen? Dan zijn we op zoek naar jou. We willen een eigen beeldarchief opbouwen, maar hebben soms ook specifiek beeldmateriaal nodig. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Enquêtemaker
Voor ons PsoriPanel zoeken we iemand die het leuk vindt of lijkt om enquêtes te maken. Dit kunnen grote of kleine vragenlijsten zijn. Er zijn verschillende trainingen te volgen op dit gebied. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Patiënt-Partner/ervaringsdeskundig
Jouw ervaring inzetten bij de verbetering van zorg, helpen bij de voorlichting van artsen door het vertellen van jouw patiëntenverhaal en kennis van patiënten. Het perspectief van patiënten inbrengen bij onderzoek. Verder dan alleen jouw ervaring, de ervaringen van patiënten inbrengen kan als patiënt-Partner. Er zijn verschillende trainingen te volgen op dit gebied. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube