fbpx

Vragenlijst voor vrouwen

Ben je een vrouw tussen de 18 en 45 jaar oud en lijd je aan psoriasis of artritis psoriatica? Dan hebben wij jouw hulp nodig! IFPA/EUROPSO voert in samenwerking met UCB een marktonderzoek uit en wil te weten komen hoe het echt is om met psoriasis te leven voor vrouwen. Men is daarbij op zoek naar een specifieke doelgroep. Je krijgt eerst een vragenlijst of je binnen de doelgroep valt.

IFPA  is de Internationale Federatie van Psoriasis Organisaties.  

Voor meer informatie, zie: https://ifpa-pso.com/.

Europso is de Europese organisatie van psoriasispatiënten organisaties. 

Voor meer informatie, zie:https://www.euro-pso.org/.

Psoriasispatiënten Nederland is als nationale patiëntenvereniging lid van beide internationale organisaties. Als Nederlandse organisatie ondersteunen wij dit onderzoek door het onder de aandacht te brengen bij mensen met psoriasis. Een goede deelname van Nederlandse patiënten in dit onderzoek, betekent goede kennis en een goede vertegenwoordiging in dit onderzoek, waardoor de resultaten ook relevant voor de Nederlandse patiënten zijn.

UCB is een farmaceutisch bedrijf, welke in samenwerking met IFPA en Europso dit onderzoek uitvoert. Voor meer informatie: https://www.ucb.com/.

De resultaten zullen hopelijk bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de mensen die hieraan lijden en een betere bewustwording van de invloed die deze aandoening heeft op vrouwen in het bijzonder. Om meer te weten te komen en bij te dragen aan dit onderzoeksonderwerp, klik op deze link:

https://survey.euro.confirmit.com/wix/p1872198810.aspx?src=6&l=1043&C=6

Als Psoriasispatiënten Nederland ondersteunen wij graag onderzoeken naar psoriasis, artritis psoriatica en patiënten die deze ziektes hebben. Meer kennis is nodig om de  zorg te kunnen verbeteren. Wij ondersteunen deze onderzoeken met de inzet en de ervaringsdeskundigheid van patiënt-partners. Wil je meer weten over dit onderzoek, stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ervaringskennis van patiënten en of mensen met psoriasis of Artritis Psoriatica is van toegevoegde waarde bij de ontwikkeling van zorg, onderzoek, informatie voorzieningen en beleid. Kan je nu niet of val je buiten de doelgroep, maar lijkt het je leuk en zinvol om jouw kennis in te zetten om zorg, beleid en onderzoek naar psoriasis en Artitis Psoriatica beter te maken door de inbreng van ervaringskennis, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan graag contact met je op om je te vertellen over de mogelijkheden.

 

Afdrukken E-mailadres