fbpx

Lees gratis het blad Psoriasis

Maak kennis met de Psoriasispatiënten Nederland en krijg het informatieve blad Psoriasis eenmalig GRATIS thuisgestuurd. Vraag het blad aan voor jezelf of voor iemand die je lief is. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en kan maar 1x per adres worden aangevraagd.

.bladen

Het blad Psoriasis is het informatieve blad voor alle leden van de Psoriasispatiënten Nederland, welke vier keer per jaar verschijnt.

In het blad Psoriasis vind je informatie over alles wat met psoriasis te maken heeft. Dit varieert van de verschillende soorten van psoriasis, de nieuwste behandelmethoden, maar ook alternatieve therapieën laten we niet onbesproken. Daarnaast vind je er informatie over zaken als sociale zekerheid, recente onderzoeken en speciale cursussen, bijvoorbeeld op het gebied van ontspanning of antistress. In ieder nummer staan interviews met deskundigen. Verder kan je in ieder nummer lezen hoe andere mensen met psoriasis omgaan. Het blad wordt gemaakt door een team met ervaringsdeskundigen.

Je kunt nu VRIJBLIJVEND eenmalig een nummer aanvragen. Het op te geven emailadres moet wel een geldig adres zijn. Pas als je een bevestiging per email hebt ontvangen, krijg je het blad zo snel mogelijk thuis op je deurmat (alleen naar adressen in Nederland) of in je mailbox. Zo kan je je laten informeren over de aandoening psoriasis en Artritis Psoriatica, ervaringsverhalen en tips lezen.

Voor deze actie geldt een beperkt aantal bladen. Op=op.

 

* Verplichte velden

Als je het juninummer per post wil ontvangen, stuur dan voor 9 juni onderstaand formulier in!

Gebruik geen tijdelijk emailadres als je een gratis blad wilt ontvangen. Formulieren die gebruik maken van een tijdelijk emailadres worden niet gehonoreerd.

 

Powered by BreezingForms

Afdrukken