fbpx

Stuur ons jouw vraag over corona en psoriasis!

Het coronavirus (COVID-19) staat enorm in de belangstelling. De adviezen voor iedereen in Nederland veranderen doorlopend. Veel mensen met psoriasis en AP hebben specifieke vragen over hun eigen gezondheid, behandeling of risico's. Prof. Mw. dr. Ph. I. Spuls, hoogleraar Dermatologie van het Amsterdam UMC, zal een aantal vragen van patiënten beantwoorden.

Heb jij een vraag, stel hem ons. We zouden het leuk vinden als je dat met een filmpje van maximaal 40 seconden doet, waarin je jouw vraag stelt. Maar wil je liever geen filmpje maken, aarzel dan niet om je vraag gewoon per mail naar ons te sturen.
Wij maken uit deze vragen een eerste selectie en leggen deze voor aan Prof. Mw. dr. Ph. I. Spuls. Je kunt je filmpje of je vraag insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lukt dat niet omdat het bestand te groot is, maak dan gebruik van een grote bestandenverstuurder, zoals wetransfer of yousendit. We zijn benieuwd naar jullie vragen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met het inzenden van een filmpje met jouw vraag, ga je akkoord dat we deze vraag delen met Prof. Mw. dr. Spuls en dat we jouw vraag in combinatie met het antwoord samenvoegen in een filmpje en delen op onze website en social media. Voor de volledige voorwaarden, kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De vragen en antwoorden zijn hier Prof. Dr. Ph. I. Spuls beantwoordt vragen over corona terug te vinden.

 

Afdrukken E-mailadres