Skip to main content

Psoriasis 2024 nr 1 is uit!!

De leden van de vereniging zouden een dezer dagen het eerste nummer van 2024 van het blad Psoriasis op de deurmat moeten vinden. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op met de ledenadministratie!

pn 2024 1 cover

Zie Magazine of onze Thema-pagina voor meer informatie over dit nummer en de eerder uitgekomen nummers. Leden kunnen de bladen digitaal downloaden na inloggen op de website. En nog geen lid maar wel interesse in het blad? Kijk dan hier Lees gratis het blad Psoriasis!

 

Bijwerkingen

Medicijnen kunnen ervoor zorgen dat je psoriasis flink afneemt, maar soms treden er bijwerkingen op. Wil je weten wat die precies zijn? In het maartnummer van psoriasis, het magazine van Psoriasispatiënten Nederland, stond hier een artikel over. Lees dat artikel hieronder:

Bijwerkingen door Martijn van Doorn

 

Switchen naar een biosimilar

Wil jij weten hoe het precies zit met het switchen van een biologic naar een biosimilar? In het maartnummer van het magazine psoriasis staat hier een artikel over. Nu ook hier te vinden Switchen naar een biosimilar.

Wil je jouw ervaringen met het overstappen op een biosimilar delen, klik dan hier.

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube