fbpx

PN zoekt bestuursleden

De afgelopen maanden is het PN-bestuur geconfronteerd met de gezondheidsproblemen van een tweetal bestuursleden. Dit heeft er toe geleid dat zij zich genoodzaakt zagen om tijdelijk of met onmiddellijke ingang hun bestuurstaken voor de PN neer te leggen. Daarnaast heeft ook de voorgenomen opvolger van onze penningmeester besloten om af te zien van deze functie.

De andere bestuursleden hebben tijdelijk de werkzaamheden en taken van de collega-bestuurders overgenomen, maar gelet op hun reguliere taken en de activiteiten die samenhangen met de uitvoering van het beleidsplan 2021-2022 en de daartoe benodigde expertise, is uitbreiding van het bestuur noodzakelijk. Ook de inwerkingtreding van de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen onderschrijft dit.

Nadere informatie:

Bent u geïnteresseerd in uw mogelijkheden om bestuurslid te worden van onze vereniging? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met onze voorzitter Jos Mud. Hij zal samen met u de mogelijkheden bespreken.

Telefoon: 06-53956118
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een korte inwerkperiode is het de bedoeling dat nieuwe bestuursleden voor benoeming voorgedragen worden tijdens de Algemene Ledenvergadering van zaterdag 20 november aanstaande.

Het PN bestuur

 

Afdrukken