Skip to main content

PN zoekt bestuursleden

De afgelopen maanden is het PN-bestuur geconfronteerd met de gezondheidsproblemen van een tweetal bestuursleden. Dit heeft er toe geleid dat zij zich genoodzaakt zagen om tijdelijk of met onmiddellijke ingang hun bestuurstaken voor de PN neer te leggen. Daarnaast heeft ook de voorgenomen opvolger van onze penningmeester besloten om af te zien van deze functie.

De andere bestuursleden hebben tijdelijk de werkzaamheden en taken van de collega-bestuurders overgenomen, maar gelet op hun reguliere taken en de activiteiten die samenhangen met de uitvoering van het beleidsplan 2021-2022 en de daartoe benodigde expertise, is uitbreiding van het bestuur noodzakelijk. Ook de inwerkingtreding van de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen onderschrijft dit.

Nadere informatie:

  • Het bestuur vergadert 12 maal per jaar op een centrale locatie in Nederland;
  • Het betreft vrijwilligerswerk. Een onkostenregeling is van toepassing;
  • Voor personen met een financiële, ICT of creatieve achtergrond ligt er een concrete taak;
  • Bestuurlijke ervaring binnen een vereniging of stichting is een pré, maar niet noodzakelijk.

Bent u geïnteresseerd in uw mogelijkheden om bestuurslid te worden van onze vereniging? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met onze voorzitter Jos Mud. Hij zal samen met u de mogelijkheden bespreken.

Telefoon: 06-53956118
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een korte inwerkperiode is het de bedoeling dat nieuwe bestuursleden voor benoeming voorgedragen worden tijdens de Algemene Ledenvergadering van zaterdag 20 november aanstaande.

Het PN bestuur

 

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube