Oproep voor Redacteur(en)

Gezocht: auteurs en/of redacteuren.


Psoriasis is het blad van Psoriasispatiënten Nederland en verschijnt vier keer per jaar. Met Psoriasis informeren we de leden over psoriasis in de breedste zin van het woord. De redactie bepaalt de inhoud. In de redactie zitten mensen die zelf psoriasis hebben (ervaringsdeskundigen) en die zich vrijwillig inzetten voor het blad.
Op dit moment kan de redactie wel wat uitbreiding gebruiken. Het is niet noodzakelijk om toe te treden tot de vaste kern van redacteuren (die vier keer per jaar op een zaterdagochtend vergadert). Af en toe een artikel schrijven mag ook. Zolang u het maar leuk vindt om lotgenoten en artsen/onderzoekers te interviewen en in staat bent om een heldere tekst op papier te zetten. U ontvangt een reiskostenvergoeding en een vergoeding voor elk geschreven artikel.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdredacteur, Nicole Paehlig, telefoon 020-4683076, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres