fbpx

Fotoshoot Psoriasis 2022 - doe jij mee?

Psoriasis is een aandoening die zich uit in rode plekken op de huid met verdikkingen en witte schilfers. Zichtbare plekken die er altijd zijn. Het hebben van een zichtbare aandoening zoals psoriasis is voor veel mensen erg ingrijpend. Zo ingrijpend dat je er niet altijd de aandacht naar wilt toe laten gaan. Vaak worden plekken verstopt onder kleding of make-up. En dat is helemaal niet nodig. Want ook met deze plekken ben je mooi. Mooi als mens. Mooi, zoals iedereen er mag zijn. En mooi om gezien te worden.

Met die gedachte is de wens ontstaan om mensen met psoriasis te fotograferen en te laten zien tijdens een fotoshoot met meerdere psoriasismodellen. In het najaar van 2022 doen we dit zelfs twee keer: een keer in september en op 12 november. Zodat we de hele wereld kunnen laten zien, dat je mooi bent met psoriasis. Dat psoriasis geen ziekte is om je voor te schamen. Dat je ook met psoriasis meer kan zien, dan alleen de plekken. En dat willen we dan ook met deze foto’s doen.

Wie zoeken we
Ben jij er aan toe om jezelf, met of zonder zichtbare plekken te laten zien? Dan zijn we op zoek naar jou! Jij hebt psoriasis of artritis psoriatica. Dat kan zichtbaar zijn, maar dat kan ook niet zichtbaar zijn op je huid, maar wel door het gebruik van hulpmiddelen of je behandeling. Je bent bereid hier belangeloos aan mee te werken. Je hebt er geen moeite mee dat we met jouw foto’s aandacht vragen voor psoriasis in de breedste zin van het woord. Natuurlijk geef je vooraf toestemming voor de foto's die we daarvoor gebruiken.

De fotograaf
Fotograaf Thijs Knip werkt belangeloos mee aan deze fotoshoot. Hij weet uit zijn persoonlijke omgeving wat het is om te leven met psoriasis. Als fotograaf fotografeert hij graag mensen in een natuurlijke omgeving en zijn motto is: Be creative. Kijk voor meer informatie op zijn website https://www.knipfoto.nl/.

De visagiste
Schoonheidssalon Dorien werkt deze fotoshoot mee om jouw sterke kanten extra te belichten door het gebruik van natuurlijke producten. https://schoonheidssalondorienleusden.nl/.
Dorien is een ervaren schoonheidsspecialiste & erkend Dr.Hauschka Therapeut.
Zij wordt zaterdag geassisteerd door Tamara van Catwalk Vintage kleding uit Amersfoort. https://www.facebook.com/catwalkpage/.

De locatie
We hebben een schilderachtige locatie gevonden in het midden van het land. Volop mogelijkheden om op leuke plekjes buiten te fotograferen, wat ook de voorkeur is van onze fotograaf en wat ons vorig jaar goed bevallen is. Maar ook kunnen we binnen fotograferen als het weer dat vereist.

Aanmelden
We zoeken een gevarieerde groep mensen, zodat we kunnen laten zien dat psoriasis geen onderscheid maakt in wie het krijgt. Aanmelden kan eenvoudig door het invullen van onderstaand formulier. We vragen je ook om een foto mee te sturen.

De fotoshoot
We bieden je een leuke dag aan, met een lekkere lunch. Met de kans om met andere mensen met psoriasis in contact te komen. Graag willen we op deze dag ook meer van jou weten om jouw verhaal te kunnen vertellen. Als je wensen hebt voor de foto's dan staan we daar natuurlijk voor open. Na afloop ontvang je een aantal hoge resolutie foto's die je zelf mag gebruiken. We vergoeden je reiskosten.

Meer weten over dit project van de Psoriasispatiënten Nederland, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmeldformulier
  

Vul je gegevens in en stuur een foto mee waar in ieder geval je gezicht op staat in .jpeg, .jpg, .gif of .png formaat die niet groter is dan 1MB.

Powered by BreezingForms

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube