fbpx

Online vragenlijst over zorgbeleving

Hoe waardeert u uw zorg?

Mensen met psoriasis bezoeken regelmatig de huisarts, dermatoloog of reumatoloog met vragen over hun aandoening of mogelijke behandelingen.

Graag willen we weten hoe u deze zorg ervaart bij de verschillende specialisten.

Heeft uw arts voldoende kennis van psoriasis en artritis psoriatica? Zijn er voldoende behandelmogelijkheden bij uw arts? Kan de arts u verder helpen? Is er een behandelplan? Ook zijn we nieuwsgierig hoe u de zorg zou inrichten, als u het voor het zeggen had. Hoe zou u dat doen?

Hebt u psoriasis (of heeft uw kind dit), dan verzoeken wij u vriendelijk om een online vragenlijst in te vullen over uw beleving van de zorg. Uw ervaringen zijn belangrijk. Ze zullen worden gebruikt om te komen tot bepaalde inzichten die wij zullen delen met zorgverleners en andere betrokkenen om de zorg voor mensen met psoriasis te verbeteren.

De vragenlijst is tot stand gekomen door een samenwerking van Psoriasispatiënten Nederland (PN) en BlueNovius en wordt mede mogelijk gemaakt door farmaceutisch bedrijf Almirall. U kunt de vragenlijst vinden door te surfen naar www.zorgervaringpsoriasis.nl of door de QR-code te scannen. Het invullen duurt ongeveer acht minuten. De antwoorden worden anoniem verwerkt, en de uitkomsten worden gepubliceerd op de website van PN.

Noot van de afdeling Patiëntenparticipatie en onderzoek

Hoe ervaren mensen de zorg door hun zorgverlener, is dit verschillend als dit de huisarts of dermatoloog is? Een belangrijk onderwerp waar we graag meer over willen weten. Daarom vragen wij ook uw hulp om ons deze inzichten te geven. Inzichten die we willen inbrengen in gesprekken met zorgverleners en beleidsmakers. Zo maken we ons sterk voor goede zorg voor alle mensen met psoriasis of artritis psoriatica. Deze vragenlijst is tot stand gekomen dankzij de inzet van meerdere ervaringsdeskundige patiëntpartners, waarbij er gediscussieerd is over het doel van de vragenlijst, de juiste vragen en vraagstelling. Met de opgedane inzichten uit de vragenlijst zullen zij zich ook inzetten om deze kennis beschikbaar te maken voor de deelnemers. Voor meer informatie over deze participatie of dit onderzoek kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres