Skip to main content

Onderzoek door jongeren

Ben je tussen de 16 en de 27 jaar? Wil jij een positieve verandering in gang zetten door onderzoek te doen naar de mentale gezondheid van jongeren? Over een onderwerp dat jij belangrijk vindt. Omdat je er zelf ervaring mee hebt of omdat je dicht bij de doelgroep staat? Dat is wat ZonMw stimuleert met het traject ‘Onderzoek voor en door jongeren’.

Meer informatie:

https://www.zonmw.nl/nl/onderzoek-resultaten/jeugd/wat-werkt-voor-de-jeugd/onderzoek-voor-en-door-jongeren

----

Ik (Jolien van der Geugten) ga mij aanmelden als onderzoeker. Met mijn ervaringen als wetenschapper én als moeder van zoons met ichthyosis en eczeem. Ik hoop dat er ook vraagstukken komen m.b.t. het hebben van een chronische huidaandoening en mentale gezondheid.

Ik zou het heel leuk vinden als er een aantal jongeren zijn die mee willen doen en een pitch willen maken voor het onderzoek, dat is namelijk het eerste wat er moet gebeuren. 
Vind je een onderwerp belangrijk maak dan die pitch. Je vind alles op de bovenstaande link. 

 

 

 

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube