fbpx

Nieuwe zoutbadtherapie testen voor Mendior Goossen

Mendior Goossen, 22 jaar, werd afgelopen jaar bekend omdat deze jonge psoriasispatiënt niet stil ging zitten bij de diagnose psoriasis. Hij ging op onderzoek uit naar de behandelmethodes tegen psoriasis. Na een reis richting de Dode Zee kreeg hij de inspiratie voor ‘een badkuip met een recyclebare zoutsubstantie’. Deze presenteerde hij onder andere op het Smart Solution Festival. Nu is hij opzoek naar patiënten die zijn methode zouden willen testen.

Lijkt jou dat iets, of wil je graag meer informatie hierover? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zijn zij te volgen op Instagram en LinkedIn onder de naam ‘Goossen Health Care’.

Mendior vertelt

Mendiorbad

Wie ben ik?
Die jongen daar, op die foto, die met zijn kleren aan in dat bad ligt… dat ben ik! Mendior Goossen. Ik ben 22 jaar en heb inmiddels al ruim 2,5 jaar last van psoriasis. Een destijds voor mij onbekende huidaandoening, waarvan ik hoopte er met een kuurtje binnen 10 dagen vanaf te komen, werd een probleem waarvoor ik passie kreeg en de drang om het op te lossen.

Waarom ben ik begonnen?
Nadat ik hoorde van de huisarts dat dit een huidaandoening was waarvoor geen medicijnen bestonden, stond mijn wereld even stil. Heel even maar, want er ging bij mij direct een knop om. ‘Hoe los ik dit op?’, dacht ik. Na veel research naar de huidige methodes kwam ik tot de conclusie dat het allemaal ‘net niet’ was. Elke keer dat gestress van die lichttherapie, hormoonzalven die je hele huid aantasten en dan die dure kuurreizen richting de Dode Zee. Die reis toch maar eens gemaakt. In juni 2018 reisde ik af richting Ein Bokek, Israël. Daar paste ik de behandelmethode op basis van de zon en de Dode Zee toe. Het was een hele dure reis en het was zeker geen pretje om die zee in te gaan want het deed best wel pijn, maar ik kwam wel helemaal ‘schoon’ thuis. En het mooiste vond ik nog dat die behandeling puur op natuurlijke basis was. Thuis gekomen wist ik dat ik hier wat mee moest doen!

Ik heb u wellicht nodig!
Met vallen en opstaan en met hulp vanuit het bedrijfsleven door o.a. bedrijven als Xenz en ZARQA zijn wij nu gekomen tot een testmodel waarin wij de kern van de bedachte onderdrukkingsmethode kunnen testen. En het belangrijkste: dat alles op basis van natuurlijke producten! Een behandelmethode die je kunt vergelijken met een 20-25 minuten warm bad. Heerlijk ontspannen en tot rust komen! Om deze methode te testen zijn wij op zoek naar testpersonen. Samen met deze testpersonen willen we testen of we een goed onderzoek naar deze behandeling kunnen opzetten. Zou u mij willen helpen?

Wat verwachten we van u?
Wij zijn op zoek naar psoriasispatiënten met een ernstige vorm voor een kuur van 8 weken. Daarbij dient u 4 keer per werkweek voor 1,5 uur beschikbaar zijn. De behandelduur is 20-25 minuten, de totale behandelingstijd is ongeveer 1,5 uur. In deze tijd kleed u zich aan/uit, kunt u uzelf kort douchen/afspoelen (er is beschikking over een douchehokje) en worden er foto’s gemaakt van het lichaam (zonder gezicht en in zwembroek/bikini) voor de behandeling en na de behandeling. De behandeling zelf: 20-25 minuten lekker ontspannen in ‘een warm bad met zout water’.

Als testpersoon mag u gratis komen testen! Het zout en de andere randzaken worden geheel bekostigd door Goossen Health Care. Op (eventuele) reiskosten na is dit voor u wellicht een kans om zonder echte kosten van uw psoriasis af te komen!

De testen zijn niet onder begeleiding van een dermatoloog of dergelijke. Wel adviseren wij om, indien u belangstelling heeft, dit te overleggen met uw huisarts/dermatoloog.

Het testmodel is gevestigd in Enschede (hoofdgebouw Saxion Hogeschool) op 5 minuten loopafstand van centraal station. Bent u wellicht degene die wij zoeken? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info! U kunt ons ook volgen op Instagram en LinkedIn onder de naam: ‘Goossen Health Care’.

Meer lezen: Voor het interview in de Tubantia, klik hier https://www.tubantia.nl/enschede/enschedese-student-vindt-behandelmethode-tegen-psoriasis-ik-heb-mijn-leven-terug~a25c2de7/

Wil je meer weten over deze oproep: stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube