Skip to main content

Microbioom webinar voor mensen met psoriasis

Wist u dat volgens het Microbiome Center gezondheid altijd met de darm te maken heeft? Vrijwel alle chronische klachten en ziekten zijn verbonden met darmgezondheid. Microbiome Center verzorgt regelmatig webinars om dat uit te leggen aan cliënten: mensen die gezondheid belangrijk vinden of mensen met chronische klachten of ziekten. Het webinar geeft uitleg over de darm, het microbioom, en de invloed op gezondheid. 

Ook komt aan de orde wat elk mens zelf kan beïnvloeden met dagelijkse leefstijlkeuzes en met probiotica. Er is uiteraard veel ruimte voor vragen.

Webinar van 24 november was erg interessant, er werden zinvolle zaken besproken. Het ligt goed in lijn met het onderzoek van Radboud over leefstijl, want ook hier blijkt dat leefstijl en voeding als zeer belangrijk gezien worden.

Er zijn geen kosten voor deelname aan de webinars van het microbioom centrum. Aanmelden kan door een email te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u interesse heeft maar deze woensdagavond niet kunt, kunt u zich ook voor een volgende bijeenkomst opgeven.

Gaat u naar de bijeenkomst, dan horen we graag hoe u dit hebt ervaren. Deelt u uw ervaringen met ons? Dat kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of deel uw ervaringen met andere mensen in ons forum.

 

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube