fbpx

Lezingen over psoriasis

Ons bereikte het bericht dat schrijver en ervaringsdeskundige Thomas Petersen naar aanleiding van zijn boek PsoriJakkes enkele lezingen geeft m.b.t. het thema psoriasis. Aangezien wij altijd van harte de ervaringen en opgedane kennis van onze leden ondersteunen vanuit het zichtpunt van het delen van ervaringen met elkaar, vermelden wij hier de locaties en tijden van zijn lezingen. 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Donderdag 16 januari van 10.00u tot 11.30u Stadsbibliotheek Dordrecht
Zaterdag 18 januari van 15.00u tot 16.00u. Bibliotheek Waalwijk
Donderdag 6 februari van 19.30u tot 21.30u Bibliotheek Culemborg

 

 

 

 

Thomas Petersen heeft vanaf zijn 15e jaar last van psoriasis. Sinds een jaar of vijf is hij echter nagenoeg vrij van psoriasis. Hij is inmiddels 47 jaar. Thomas vertelt in zijn boek met enige humor en verschillende voetbalmetaforen hoe hij psoriasis heeft beleefd. Over zijn reguliere en alternatieve middelen die hij in zijn zoektocht allemaal geprobeerd heeft en welk regulier middel (via de dermatoloog) hem uiteindelijk geholpen heeft. Ook de belangrijke aanvullende thema's lifestyle en voeding komen aan bod. Thomas Petersen schrijft verantwoord als ervaringsdeskundige.


Het boek "PsoriJakkes" van Thomas Petersen is te koop via thomaspetersen.nl of bol.com.

Psoriasispatiënten Nederland mag van Thomas één van zijn boeken verloten. Wil je hier kans op maken, stuur dan voor 15 februari een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "kans op boek". Voor 1 maart zullen wij de winnaar van het boek informeren.

Wilt u meer weten over Psoriasis, dan bent u bij onze vereniging aan het juiste adres. Neem voor uw vragen bijvoorbeeld contact op met onze voorlichtster Petra. 

Afdrukken E-mailadres