fbpx

WPD 2019

Van 26 oktober 2019 09:30 tot 26 oktober 2019 17:00

Bij Paviljoen te RhenenRegistratie voor de WPD 2019 bestaat uit diverse onderdelen. Registratie kan het beste op een computer gedaan worden. We hebben enkele berichten dat het via een tablet zoals een iPad niet helemaal goed te doen is.
Kijk voor de details van het programma van lezingen en Rond De Tafel-gesprekken op: https://psoriasispatientennederland.nl/organisatie/programma-wpd-2019.

Aanmelden en inloggen op website
U moet eerst ingelogd zijn op de website en dat kan pas nadat u zich via pagina Forum geregistreerd heeft.

Na aanmelding op de website ontvangt u eerst een email met daarin een activatielink. Mocht u na 5-10 minuten dat mailtje niet zien, kijk dan even in uw spammailbox. U moet namelijk eerst op die activatielink klikken, waarmee het account wordt geactiveerd. Mocht dat ook daar niet te vinden zijn, stuur dan even mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan activeren we uw account handmatig.

Dan kunt u inloggen op de website. Bent u ook lid van de vereniging, ga dan eerst rechtsboven naar Gebruikersmenu, Jouw profiel en geef daar aan dat u lid bent van de vereniging en het lidmaatschapsnummer. Nadat dit door de webmasters gecheckt is, krijgt u een mailtje met daarin de bevestiging van lidmaatschap. Daarna kunt u zich aanmelden voor deelname aan de WPD.

Aanmelden in korte stappen en in volgorde: 

  Druk op de knop voor registratie (als u al een account heeft, kunt u deze stap overslaan) die we nodig hebben om uw emailadres te ontvangen zodat we de kaartjes kunnen versturen. U krijgt daarna een bevestigingsmail met activatielink, klik op deze link. Mocht u deze mail niet ontvangen, kijk in uw spambox. Daarna de volgende stap:

   Vul uw naam en het bij registratie gekozen wachtwoord in, negeer de "geheime code". Hierna bent u ingelogd en kunt hier terugkeren en kunt u zich registreren voor de WPD met de knop:

   U komt dan in het registratieformulier WPD. Na ontvangst betaling (dit zijn een paar minuten als u met iDeal betaalt) krijgt u de kaartjes in uw mail toegezonden. 

Registratie WPD
Als u bent ingelogd, ziet u bovenaan de knop Deelnemen bij het WPD evenement. U kunt zich in 1 formulier opgeven voor de WPD, en plaatsen reserveren voor diverse lezingen (die gereserveerde plaatsen geven niet de zaalindeling aan). Voor deelname aan de WPD hoeft u geen lid te zijn van de PN vereniging, maar PN leden hebben wel extra voordelen.

Voor de ALV moet u lid zijn van de PN. Uw lidmaatschapsnummer is terug te vinden in Gebruikersmenu, Jouw profiel  (rechtsboven) zodra u ingelogd bent. Ziet u de ALV mogelijkheid niet, dan bent u wellicht nog niet bekend als zijnde een PN lid. Ga daarvoor rechtsboven naar Gebruikersmenu, Jouw Profiel om aan te geven dat u lid bent. Nadat dit door de webmasters gecheckt is, krijgt u een mailtje met daarin de bevestiging van lidmaatschap.
Ook kunt u dan kaarten bestellen voor het Ouwehands Dierenpark waarbij de voorwaarden zijn dat u geregistreerd PN lid bent en u maximaal 4 kaartjes per lid kunt bestellen.

 

Let op: per lid kunt u zich maar één keer aanmelden voor de WPD en andere onderdelen! Ook is het (nog) niet mogelijk een reeds voltooide aanmelding te wijzigen.

Bij vragen of problemen kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en die reageren zo spoedig als mogelijk is.