fbpx

Jouw mening over sociale media en psoriasis

Welke invloed hebben sociale mediaberichten op de beleving van jouw psoriasis? Dat is één van de vragen die studente Huidtherapie Richelle heeft. Vul jij haar vragenlijst in?
De enquête is inmiddels gesloten.

Richelle stelt zich graag even voor:

Mijn naam is Richelle Schucking, ik ben 25 jaar en ben begonnen aan de eindfase van mijn HBO studie Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond, maar ik merkte dat ik nog lang niet klaar was met leren wat betreft de huid en meer diepgang miste. Tijdens de opleiding tot huidtherapeut merkte ik dat ik mijn passie voor het helpen en begeleiden van mensen met een huidprobleem of huidaandoening pas echt kon toepassen. 

De huidtherapeut speelt een belangrijke rol in het leren voorkomen, omgaan met en adequaat behandelen van een huidaandoening. Naast de lichamelijke klachten zoals jeuk en pijn die voort kunnen komen uit huidaandoeningen vind ik het ook belangrijk de mogelijke psychische klachten te erkennen.

Toen ik een onderwerp moest verzinnen voor mijn afstudeeronderzoek wist ik ook al gauw welke richting ik op wilde. Door mijn persoonlijke ervaring met een familielid met psoriasis wist ik dat ik door middel van mijn onderzoek iets zou willen bijdragen aan deze doelgroep. Voor mijn afstuderen doe ik onderzoek naar de invloed van sociale media op het leven met psoriasis.

Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in welke mate het gebruik van sociale media invloed heeft op de kwaliteit van leven bij mensen met psoriasis.

Daarom wil ik u uitnodigen om deel te nemen aan dit onderzoek middels een enquête. Het invullen zal ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag nemen. De enquête wordt volkomen anoniem verwerkt, waarbij de resultaten uitsluitend voor het gebruik van het onderzoek zullen worden gebruikt. Door het invullen van deze enquête, helpt u om de beste resultaten te behalen en levert u een bijdrage aan de kennisvergroting over de rol die sociale media kan spelen bij patiënten met psoriasis.

Deelnemen aan de enquête kan via de volgende link: https://www.survio.com/survey/d/A1G1K9W7T3O6A6I1U.

Alvast bedankt voor uw tijd en deelname.

De uitkomsten van deze enquête zullen we t.z.t. op deze website delen. Wil je meer weten over dit onderzoek, stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken