fbpx

In Memoriam Gonny Tafuni-Smit

Vorige week bereikte ons het droevige bericht dat Gonny op 11 september jl. op 77-jarige leeftijd plotseling is overleden.

Onlangs bereikte ons het droevige bericht dat Gonny Tafuni-Smit op 11 september jl. op 77-jarige leeftijd is overleden. Gonny is lang lid geweest van Psoriasispatiënten Nederland (PN) en was vanaf het begin van haar lidmaatschap actief betrokken bij onze vereniging. Vaak hielp ze met de organisatie van het in het verleden populaire jaarlijkse uitstapje naar Sanadome of Arcen. Ook dacht ze mee over de ontwikkeling van richtlijnen en wetenschappelijk onderzoek. Als patiëntpartner was Gonny altijd bereid om haar ervaringen in te brengen.

Vorig jaar was Gonny nog aanwezig bij het webinar over artritis psoriatica, om hier als ervaringsdeskundige over te spreken. Als het over haar aandoening ging, kon ze als geen ander haar persoonlijke ervaringen delen.

We zullen Gonny missen. PN wenst haar nabestaanden veel sterkte de komende tijd.

De dood zelf is de zuster van de mens.
Niemand kan er omheen, maar ook
eigenlijk is het positief en welwillend,
omdat het samenvalt
met de bevrijding van het aardse leven.

Uit "Het Lied van Wezens

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube